Table of Contents:

 1. Er der told på pakker fra Amazon?
 2. Hvad koster det at få sendt fra Amazon?
 3. Hvor meget koster Amazon?
 4. Er Amazon billig?
 5. Kan man stole på Amazon?
 6. Hvad koster det at sælge på Amazon?
 7. Kan man som dansker handle på Amazon?
 8. Er det sikkert at købe fra Amazon?
 9. Kan man få Amazon til Danmark?
 10. Er Amazon godt i Danmark?
 11. Er Amazon i DK?

Er der told på pakker fra Amazon?

Når du handler direkte med Amazon, bliver du ikke gjort opmærksom på, at du skal betale moms, told og ofte et importgebyr, der typisk ligger på 160 kroner. Lige meget hvad du køber.

Hvad koster det at få sendt fra Amazon?

Nej, Amazon tilbyder ikke gratis forsendelse til Danmark. Normalt, bliver du nødt til at betale omkring kr 70 for at få dit Amazon-køb sendt til Danmark, og du bliver muligvis nødt til at betale mere, hvis du køber flere varer, eller hvis dit køb er tungt eller pladskrævende.

Hvor meget koster Amazon?

22 kroner om måneden de første seks måneder. Herefter stiger prisen på abonnementet til ca. 45 kroner pr. måned, hvilket stadig kun er halvt så meget som hos konkurrenterne hos Netflix og HBO.

Er Amazon billig?

- Det bliver særligt billigere, når man har et Prime-medlemsskab, som giver gratis fragt. Medlemsskabet, som er Amazons abonnementservice, giver også hurtigere levering og rabatter. Det er noget af det, der giver de største fordele for forbrugerne.

Kan man stole på Amazon?

Pas på med at købe på Amazon. Hvis du bestiller en vare fra et land uden for EU skal du betale importmoms og 160 kr. i gebyr til Postnord.

Hvad koster det at sælge på Amazon?

Bortset fra det faste pris per måned skal du betale en andel af din samlede omsætning på varer (referral fee), der sælges på Amazon. Størrelsen på denne andel afhænger af produktkategorien, men den gennemsnitlige refferal fee udgør 15 %.

Kan man som dansker handle på Amazon?

Hvad nok de færreste danske forbrugere ved, så er det samtidig endnu ikke muligt for danske kunder at få sendt varer fra Amazon.se til en dansk adresse i modsætning til eksempelvis det engelske og tyske website, men det er ikke noget Amazon skilter med.

Er det sikkert at købe fra Amazon?

Pas på med at købeAmazon. Hvis du bestiller en vare fra et land uden for EU skal du betale importmoms og 160 kr. i gebyr til Postnord.

Kan man få Amazon til Danmark?

Amazon kommer formentlig til Danmark i oktober eller november – og meget kunne tyde på, at e-handelsgiganten rent faktisk er på vej denne gang. Sidste efterår åbnede Amazon op i Sverige, og efter en indkøringsperiode begynder de nu at godt fat i vores nordiske nabo.

Er Amazon godt i Danmark?

Danmark er nemlig særdeles attraktiv for Amazon på grund af vores høje priser og generelt høje købekraft. Samtidig er forbrugerne allerede vant til at handle online, og 60% af danskerne har stor tillid til Amazon.

Er Amazon i DK?

Trods en forholdsvis sløv etablering i Sverige, forventer vi alligevel en lancering på det danske marked, og tiden er nær. Ifølge flere eksperter skulle vi allerede i oktober 2021 forvente at kunne købe og sælge på www.amazon.dk, hvilket ikke blev en aktualitet.