Table of Contents:

  1. Hvad hedder alvins brødre?
  2. Hvad hedder Jordegerne i Alvin og de frække jordegern?
  3. Hvor mange Alvin film er der?
  4. Hvad hedder Jordegerne?
  5. Hvad hedder de 3 frække jordegern?
  6. Hvor mange film er der lavet med Alvin og de frække jordegern?
  7. Hvor gammel er Alvin fra de frække jordegern?

Hvad hedder alvins brødre?

I familiefilmen 'Alvin og de frække jordegern - På farten' bliver de tre jordegern, Alvin, Theodore og Simon, overraskede, da Dave får en kæreste og tilmed planlægger at fri til hende.

Hvad hedder Jordegerne i Alvin og de frække jordegern?

Opskriften bag filmene er enkel nok. De tre talende jordegern Alvin (Jens Andersen), Theodore (Peter Secher Schmidt) og Simon (Jens Jacob Tychsen) opfører sig som små, charmerende mennesker, bor hos den enlige mand Dave (Mads Knarreborg) og kommer konstant ud på eventyr.

Hvor mange Alvin film er der?

Boksen indeholder fire film med de tre skønne jordegern Alvin, Theodore og Simon. Alvin og De Frække Jordegern Alvin og hans musikalske jordegern har en masse at synge om i deres længe ventede... Læs mere.

Hvad hedder Jordegerne?

Det bliver ikke nemt, for de tre jordegern møder uventet deres musikalske modstykker – tre syngende, smukke pige-jordegern, "The Chipettes", bestående af Brittany, Eleanor og Jeanette. Romantik og musikalske gnister bliver tændt i 'Alvin og de frække jordegern 2'.

Hvad hedder de 3 frække jordegern?

Alvin Og De Frække Jordegern 3: Alvin, Simon, Theodore og deres tre veninder er taget på luksuskrydstogt, men det varer ikke længe, før de gør båden usikker med deres unikke egern-narrestreger.

Hvor mange film er der lavet med Alvin og de frække jordegern?

Alvin og de frække jordegern: På farten (originaltitel: Alvin and the Chipmunks: The Road Chip) er en 2015 amerikansk road-adventure familiekomedie instrueret af Walt Becker og skrevet af Randi Mayem Singer og Adam Sztykiel. Det er den fjerde film i Alvin og de frække jordegern-serien.

Hvor gammel er Alvin fra de frække jordegern?

Alvin og de frække jordegern
Udgivelsesdato1. februar 2008 14. december 2007
CensurTilladt for alle
Længde92 min.
OprindelseslandUSA