Table of Contents:

 1. Hvad fik Marco Polo ud af sin rejse?
 2. Hvorfor var Marco Polo i fængsel?
 3. Hvornår er Marco Polo død?
 4. Hvordan kom Marco Polo til Kina?
 5. Hvilken opdagelse gjorde Marco Polo?
 6. Hvor mange år var Marco Polo i Kina?
 7. Hvornår rejste Marco Polo til Kina?
 8. Hvilket land kom Marco Polo fra?
 9. Hvor var Marco Polo født?
 10. Hvornår levede Marco Polo?
 11. Hvilken opdagelsesrejsende levede før de andre?

Hvad fik Marco Polo ud af sin rejse?

Storkhanen Kublai Khan sendte Marco Polo ud på mange rejser som diplomatiske missioner ud til alle hjørnerne i hele hans store rige. Om disse rejser skriver Marco Polo ”Man må vide, at da storkhanen sendte mig til fjerne dele af sit rige for at udføre sine befalinger, var jeg ofte flere måneder på rejse.

Hvorfor var Marco Polo i fængsel?

Marco Polo accepterede opgaven med glæde. Hjemvendt til Venedig i 1295 slog han sig ned som handelsmand. Men tre år senere, i 1298, gik Venedig i krig mod ærkerivalen – bystaten Genova – og Marco Polo blev kaptajn på en venetiansk galej. Under stridighederne blev han taget til fange og fængslet i Genova.

Hvornår er Marco Polo død?

8. januar 1324Marco Polo / Dødsdato

Hvordan kom Marco Polo til Kina?

Marco Polo, der tilhørte en velhavende købmandsfamilie, ledsagede i 1269 sin far, Nicolò, og onkel, Maffeo, på en rejse over land til Kina, hvor Marco Polo blev i -92. Nicolò og Maffeo havde tidligere været i Kina, men var blevet sendt hjem for at skaffe en europæisk præst, hvilket dog mislykkedes.

Hvilken opdagelse gjorde Marco Polo?

Efter hjemkomsten fra Kina kunne han berette om fantastiske ting som papirpenge, postvæsen og store kanalsystemer, alt sammen fænomener, som ikke fandtes i det daværende Europa. Marco Polo rejste også til så fjerne steder som Burma og Indien som ambassadør for kejseren.

Hvor mange år var Marco Polo i Kina?

Marco Polos rejser begyndte i 1271, varede i 23 år og strakte sig over mere end 38.000 kilometer – længere end noget andet menneske havde rejst på det tidspunkt. Marco Polo, blev ansat ved kejseren Kublai Khans hof i Peking (Beijing), hvor han fra nært hold oplevede den højt udviklede kinesiske kultur.

Hvornår rejste Marco Polo til Kina?

Marco Polos rejser begyndte i 1271, varede i 23 år og strakte sig over mere end 38.000 kilometer – længere end noget andet menneske havde rejst på det tidspunkt. Marco Polo, blev ansat ved kejseren Kublai Khans hof i Peking (Beijing), hvor han fra nært hold oplevede den højt udviklede kinesiske kultur.

Hvilket land kom Marco Polo fra?

Venedig, ItalienMarco Polo / Fødested

Hvor var Marco Polo født?

15. september 1254, Venedig, ItalienMarco Polo / Født

Hvornår levede Marco Polo?

Den venetiansk fødte Marco Polo, der levede 12, blev udødeliggjort gennem bogen ”Marco Polos rejser” (se kilder), som er bygget på historier, han fortalte til en forfatter under et fængselsophold efter sin hjemkomst.

Hvilken opdagelsesrejsende levede før de andre?

I nyere tid siger man at Marco Polo og Ibn Battuta var nogle af de første opdagelsesrejsende. Marco Polo var italiensk købmand og rejste i 1271 fra Europa til Kina og tilbage. Ibn Battuta var muslim og drog i 1325 på pilgrimsrejse til Mekka. Men han endte med at rejse rundt i Nordafrika og Asien i 29 år.