Table of Contents:

 1. Hvordan får man YouTube på tv?
 2. Kan man se YouTube på Smart-TV?
 3. Hvis YouTube ikke virker?
 4. Hvorfor virker YouTube ikke på Apple TV?
 5. Hvad koster YouTube om måneden?
 6. Hvor er YouTube Premium billigst?
 7. Hvorfor stopper YouTube hele tiden?
 8. Hvorfor kan jeg ikke afspille video på min iphone?
 9. Hvad er der galt med YouTube?

Hvordan får man YouTube på tv?

Når du har tilknyttet din enhed, kan du se YouTube på dit tv, når du ikke har forbindelse til Wi-Fi....Angiv koden
 1. Åbn YouTube-appen på din telefon eller tablet.
 2. Klik på dit profilbillede , og vælg Indstillinger.
 3. Tryk på Se på tv.
 4. Tryk på Angiv tv-kode, og angiv den blå tv-kode, som vises på dit tv.

Kan man se YouTube på Smart-TV?

Hvis du bruger YouTube på et smart-tv eller en spillekonsol fra 2013 eller senere, har du sandsynligvis appen youtube.com/tv. Du kan logge ind i YouTube-appen for at bruge funktioner som f. eks. at se betalt indhold og abonnere på kanaler.

Hvis YouTube ikke virker?

Hvis du oplever fejl med din Android Tv boks, så må du meget gerne sende en mail til support@youtv.dk. Når du afspiller på andre enheder som f. eks computeren, så skal vi bede dig om at bruge Chrome, da det fungerer bedst i den browser. Vi hører gerne fra dig, hvis der er noget vi kan hjælpe med!

Hvorfor virker YouTube ikke på Apple TV?

generation Apple TV: YouTube har nu lukket for understøttelsen, hvilket betyder, at du ikke længere kan bruge appen. YouTube har takket af. Det er nemlig ikke længere muligt, at bruge YouTube appen på 3. ... generation Apple TV (Apple TV HD og Apple TV 4K) er uberørt af dette.

Hvad koster YouTube om måneden?

YouTube Premium koster 119 kroner om måneden, og du kan opsige dit abonnement når som helst. Du kan få den første måned gratis i form af en prøveperiode, og ifølge YouTube får du besked, en uge før prøveperioden udløber. Vær dog opmærksom på, at du skal indtaste betalingsinformation for at få den gratis måned.

Hvor er YouTube Premium billigst?

Tjenester som Youtube har forskellige priser rundtomkring i verden. og i Ukraine har man nogle af verdens billigste priser på Youtube Premium. For at få den billigere pris, skal du bruge en VPN-forbindelse. Den koster et beskedent beløb hver måned, men har rigtig mange fordele.

Hvorfor stopper YouTube hele tiden?

YouTube-appen Genstart din enhed. Slå din mobildataforbindelse til og fra. Ryd YouTube-appens cache. Afinstaller og geninstaller YouTube-appen.

Hvorfor kan jeg ikke afspille video på min iphone?

Genstart din enhed. Afinstaller og geninstaller YouTube-appen. Opdater til den nyeste tilgængelige version af YouTube-appen. Opdater til den nyeste tilgængelige version af iOS.

Hvad er der galt med YouTube?

Tjek, at du stadig har adgang til andre websites. Hvis du bruger et Google Apps-domæne, har administratoren af dit domæne muligvis ikke aktiveret YouTube. Få flere oplysninger om, hvordan du tilføjer YouTube som tjeneste. Din netværksadministrator eller internetudbyder blokerer muligvis for YouTube.