Table of Contents:

 1. Hvordan starter jeg med meditation?
 2. Hvor meget koster headspace?
 3. Hvad er headspace Danmark?
 4. Er headspace en frivillig organisation?
 5. Hvem ejer headspace?
 6. Hvad hjælper det at meditere?
 7. Hvad er meditation godt for?
 8. Er headspace en NGO?

Hvordan starter jeg med meditation?

Hvordan mediterer man?
 1. Sæt dig godt til rette i rank position.
 2. Slap af i skulderne og resten af kroppen.
 3. Luk øjnene og fokusér på åndedrættet.
 4. Træk vejret roligt gennem næsen.
 5. Giv slip på tankerne, når de dukker op - og vend tilbage til åndedrættet.

Hvor meget koster headspace?

Du kan hente Headspace til både AppStore og Google Play. De første 10 dage er gratis, men derfra skal du have et abonnement for at kunne fortsætte med øvelserne. Der er både mulighed for en månedlig (100 kr/måned), årlíg (56,5 kr/måned) og to-årlig (44 kr/måned) abonnementsløsning.

Hvad er headspace Danmark?

headspace er nogen at tale med for alle børn og unge mellem 12 og 25 år. Man kan komme hos os i et af vores centre eller chatte med os for at dele tanker, som det er svært at dele med andre. Intet er for stort eller småt, og det er de unge, som bestemmer, hvad vi skal tale om.

Er headspace en frivillig organisation?

headspace er et civilsamfundstilbud. Det vil blandt andet sige, at langt hovedparten af rådgiverne i centrene er frivillige. Kombinationen af både frivillige og lønnet personale giver en sikker og stabil drift af de enkelte headspace-centre – hvilket også er nødvendigt i arbejdet med sårbare børn og unge.

Hvem ejer headspace?

headspace er del af Foreningen Det Sociale Netværk. Du kan altid kontakte Det Sociale Netværk/headspace Danmark: Du kan ringe i vores åbningstid. Vores telefonnummer er , og vi svarer alle hverdage kl.

Hvad hjælper det at meditere?

Meditation modvirker kroppens reaktioner på stress, genopretter kroppen til en rolig tilstand og hjælper den med at hele sig selv. Deri ligger også en naturlig forebyggelse af nye stressreaktioner. Der er mange fordele ved meditation, udover at meditation afhjælper fysiske reaktioner på stress.

Hvad er meditation godt for?

Meditation ændrer balancen mellem signalstofferne i hjernen, så den udskiller større mængder af lykkehormonet dopamin og samtidig skruer ned for stresshormonerne. Det gør dig gladere og mere afslappet. Og som om det ikke var nok, bliver din hjerne skarpere, bedre til at huske og lære – og det bliver du klogere af.

Er headspace en NGO?

Lokalt og nationalt tager vi initiativer sammen med andre organisationer og NGO'er. Vores mange samarbejder er kilde til ny viden, kompetencer og ressourcer til gavn for psykisk og socialt sårbare børn og unge.