Table of Contents:

 1. Hvad er bedst Hurghada eller Sharm el Sheik?
 2. Er Egypten billigt?
 3. Hvilken valuta skal man tage med til Egypten?
 4. Hvem flyver Amisol med?
 5. Er Egypten dyrt?
 6. Hvor meget koster en tur til Egypten?
 7. Hvad kan man betale med i Egypten?
 8. Hvor meget giver man normalt i drikkepenge?

Hvad er bedst Hurghada eller Sharm el Sheik?

I Sharm El Sheik er vejret bedre, og snorklingen meget anderledes da du de fleste steder skal ud fra en badebro, til gengæld er strandene ofte ikke lige så børnevenlige. I Hurghada er der intet rundt om hotellerne (medmindre du selvfølgelig bor i Hurghada city, hvilket jeg ikke vil anbefale som børnefamilie).

Er Egypten billigt?

Med masser af sol, Det Røde Hav, fantastiske strande og en overflod af både lækre og billige all inclusive-resorter har Egypten alle de rette ingredienser til en afslappende sol- og strandferie! Egypten er et særlig godt valg, hvis du leder efter en budgetvenlig solferie med all inclusive.

Hvilken valuta skal man tage med til Egypten?

Valutaen i Egypten hedder Egyptiske Pund (EGP). Vi anbefaler at man tager USD med.

Hvem flyver Amisol med?

Amisol Travel tilbyder ny rejser til Egypten, Sharm el Sheikh, Hurghada, Sahl Hasheesh og Makadin Bay. Derudover har vi også Kreta i Grækenland, samt Italien på programmet med de to solskinsøer - Sicilien og Sardinien. Amisol Travel A/S er veletableret i Danmark med servicekontor i Kgs.

Er Egypten dyrt?

Prisniveauet i Egypten er generelt lavere end i Danmark. En middag kan typisk fås for 30-40 LE (cirka 25-35 DKK). Øl og vin er generelt dyrere end i Danmark, og en lokal flaske vin koster cirka 120-170 DKK. Når man spiser på restaurant må man forvente, at der lægges op til 20% i service charge oven i de givne priser.

Hvor meget koster en tur til Egypten?

Hvad koster krydstogtsrejser på Nilen?
 • Rundrejse i Egypten med nilkrydstogt og CairoKøbenhavn - Egypten7 dage. Fra9.950,-Vælg.
 • Tilbud på Nilkrydstogt, Hurghada og CairoKøbenhavn - Egypten8 dage. Fra10.950,-Vælg.
 • Langt krydstogt på NilenKøbenhavn - Egypten15 dage. Fra18.995,-Vælg.

Hvad kan man betale med i Egypten?

Valuta og kreditkort Valutaen i Egypten er egyptisk pund (LE). 1 egyptisk pund = 100 piastre. Du kan veksle danske kroner, USD eller EUR i banker og på de fleste hoteller. Kreditkort kan bruges på de fleste restauranter, og det er også muligt at hæve penge i hæveautomater mange steder.

Hvor meget giver man normalt i drikkepenge?

Der er forskellige forventninger til, hvad du skal give i drikkepenge i forskellige lande. Men en god tommelfingerregel er, at du skal give mellem 10-25% i drikkepenge alt efter hvilket land, du besøger.