Table of Contents:

 1. Hvor gammel er Lakserytteren?
 2. Hvordan kan man blive god til at tegne?
 3. Hvorfor kaldes han Lakserytteren?
 4. Hvorfor hedder Lakserytteren Lakserytteren?
 5. Kan jeg lære at tegne?
 6. Kan man tegne på en iPad?
 7. Hvad betyder Lakserytter?
 8. Hvad hedder Lakserytter?

Hvor gammel er Lakserytteren?

31 år (1991)Rasmus Kolbe / Alder

Hvordan kan man blive god til at tegne?

Sådan kommer du i gang med at tegn
 1. Varm op. Når du tegner, bruger du både hjerne og hånd. ...
 2. Start med ansigter. Det er godt at kunne tegne ansigter. ...
 3. Tegn udtryk. Øv dig i forskellige ansigtsudtryk og frisurer ved at opdele rækkerne i sur/trist, glad og neutral. ...
 4. Læg farve og skygge på ...
 5. Lav en krop. ...
 6. Lav en kollage.
31. jan. 2020

Hvorfor kaldes han Lakserytteren?

Historien bag navnet. YouTube-stjernen forklarer også, hvorfor han har valgt at kalde sig for Lakserytteren. - Det er fordi, at laks svømmer mod strømmen. Det er mit gamle spejdernavn, lyder det med et stort smil fra Rasmus Kolbe.

Hvorfor hedder Lakserytteren Lakserytteren?

Men faktisk opstod hans ikoniske navn langt væk fra internettet. ”Grunden til, at jeg hedder Lakserytteren, er fordi vores spejderpatrulje hed Lakserytterne,” fortæller Rasmus, som sidder i haven og nyder forårssolen. Faktisk tænker han en hel del på sin tid som spejder: ”Det var rigtig fedt.

Kan jeg lære at tegne?

Men heldigvis kan jeg så forsikre dem alle om, at det kan de lære. For dét at kunne tegne handler lige så meget om selvkontrol, som det handler om egentlige færdigheder. Det kræver selvfølgelig mange års øvelse at blive "Da Vinci" og sikkert også nogle medfødte evner, men at blive god til at tegne kan de fleste lære.

Kan man tegne på en iPad?

Brug en Apple Pencil på iPad til at tegne og lave noter med, og brug Skrible til at konvertere håndskrift til tekst. Du kan også tegne og lave noter med din finger på iPhone, iPad og iPod touch. Brug en Apple Pencil til at vælge Vælg og rul for at vælge objekter og rulle i dokumentet.

Hvad betyder Lakserytter?

Historien bag navnet YouTube-stjernen forklarer også, hvorfor han har valgt at kalde sig for Lakserytteren. - Det er fordi, at laks svømmer mod strømmen. Det er mit gamle spejdernavn, lyder det med et stort smil fra Rasmus Kolbe.

Hvad hedder Lakserytter?

Lakserytteren, eller Rasmus Kolbe, som han også hedder, har enorm succes på både Snapchat, YouTube, Instagram og Musical.ly. Men faktisk opstod hans ikoniske navn langt væk fra internettet.