Table of Contents:

 1. Er det farligt at tage til Kap Verde?
 2. Er Kap Verde portugisisk?
 3. Er Kap Verde grøn?
 4. Hvor er der bedst på Kap Verde?
 5. Er Kap Verde dyrt?
 6. Hvilket land hører Kap Verde under?
 7. Hvad spiser man på Kap Verde?
 8. Hvor blæser det mest på Kap Verde?
 9. Hvor skal man tage hen på Kap Verde?

Er det farligt at tage til Kap Verde?

Der er risiko for igangværende smitte af zikavirus i Kap Verde. Alle rejsende bør tage omhyggelige foranstaltninger mod myggestik i løbet af dagen. Gravide og kvinder, der overvejer at blive gravide, bør afholde sig fra at besøge landet.

Er Kap Verde portugisisk?

Øerne var ubeboede, da de blev opdaget af portugiserne i 1450-tallet, og de var frem til selvstændigheden i 1975 en portugisisk koloni. Kap verde betragtes som det politisk mest stabile land i Afrika og det officielle sprog er portugisisk.

Er Kap Verde grøn?

Øriget Kap Verde består af 15 øer, hvoraf ni af dem er beboet. Visse øer har sandstrande så langt øjet rækker, andre består af sort vulkansand. Mest overraskende er det, at nogle af øerne har en fortryllende grøn natur, som en eksplosion af tropiske planter.

Hvor er der bedst på Kap Verde?

Kap Verdes bedste strande
 • Kap Verdes bedste strande. Stine S. ...
 • Bikini Beach, Sal. Bikini Beach ligger ved Sals eneste beachclub, Bikini Beach Club, tre kilometer nord for Santa Maria. ...
 • Stranden ved RIU-hotellerne. ...
 • Ponta Preta Beach, Sal. ...
 • Santa Monica Beach, Boavista. ...
 • Praia de Chaves, Boavista.

Er Kap Verde dyrt?

Hvis du ønsker at tilbringe en uge i Kap Verde prisen for dit ophold vil være: 2,600 DKK (38,000 CVE) -et billigt ophold i 7 dage i Kap Verde. 3,400 DKK (51,000 CVE) - en budgetrejse i 7 dage i Kap Verde. 5,400 DKK (81,000 CVE) i en uge med et behageligt ophold i Kap Verde.

Hvilket land hører Kap Verde under?

Kap Verde er en øgruppe og republik i Atlanterhavet ud for Vestafrika. Landet er en tidligere portugisisk koloni og siden 1975 selvstændig nation.

Hvad spiser man på Kap Verde?

eks. bønner, majs, kartofler og forskelligt slags kød. Nationalretten Cachupa er et sjovt mix af disse ingredienser og smager udmærket. På Kap Verde spiser man rigtig meget fisk og det er ofte et godt valg. Hummer, tun, blæksprutter, barracuda osv.

Hvor blæser det mest på Kap Verde?

Vejret på Kap Verde er mildt og solrigt året rundt, og det regner ekstremt sjældent. Den gennemsnitlige dagstemperatur svinger mellem 24 grader i vintermånederne og 30 grader i sommermånederne. Vandets temperatur ligger ret konstant på 22-25 grader. Det blæser meget på Kap Verde Øerne – ja nærmest konstant.

Hvor skal man tage hen på Kap Verde?

Mest populære seværdigheder i Kap Verde
 1. Praia de Santa Maria. 3.943. Strande.
 2. Pedra Lume Salt Crater. 1.754. Seværdigheder og vartegn.
 3. Praia de Chaves. 605. Strande.
 4. Projeto Biodiversidade. 254. ...
 5. Viveiro, Botanical Garden & Zoo di Terra. 714. ...
 6. Deserto de Viana. 315. ...
 7. Buracona - Olho Azul. 1.184. ...
 8. Quebra Canela Beach. 105.