Table of Contents:

  1. Hvornår kom der elevator i Eiffeltårnet?
  2. Hvor gammel er Nina Klinker Stephensen?
  3. Hvor gammel er Ole Stephensen?
  4. Hvem var værter på elevatoren?
  5. Hvad døde Ole Stephensen?
  6. Hvor mange trin har Eiffeltårnet?

Hvornår kom der elevator i Eiffeltårnet?

Eiffeltårnet. Lige så imponerende som selve tårnet fra verdensudstillingen i 1889 er Otis-elevatorerne, mener Showers. De blev special-designet til at kunne køre på tårnets kurvede ben. Elevatorerne blev moderniseret et århundrede senere, men det er de samme vogne, som stadig kører turister op til observationsdækket.

Hvor gammel er Nina Klinker Stephensen?

53 år (5. juli 1968)Nina Klinker Stephensen / Alder

Hvor gammel er Ole Stephensen?

Journalist Ole Stephensen er død onsdag aften uden forudgående sygdom. Han blev 63 år. Det skriver Berlingske. Ole Stephensen er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i 1978 og er blandt andet kendt som studievært gennem ti år på udsendelsen "Go' Morgen Danmark", der blev vist på TV 2.

Hvem var værter på elevatoren?

Værterne var bl. a. Torben Thune, Karen Thisted og Ole Stephensen. Programmet var en "vildere" udgave af et tidligere underholdningsprogram på DR, Lørdagskanalen, og havde de samme folk i redaktionen, bl.

Hvad døde Ole Stephensen?

HjertestopOle Stephensen / DødsårsagHjertestop er betegnelsen for den tilstand, hvor blodcirkulationen i kroppen er standset som følge af, at hjertets pumpefunktion er ophørt. Hjertestop dækker over flere tilstande. Wikipedia

Hvor mange trin har Eiffeltårnet?

Tårnet er 330 meter højt inklusive tv-antennen på toppen. Der er 1.665 trappetrin til toppen. Højeste udsving i stærkt blæsevejr er 12 centimeter, og tårnet udvider sig maksimalt 15 centimeter i stærk varme.