Table of Contents:

  1. Hvilke penge bruger man på Malta?
  2. Kan man drikke vandet i Malta?
  3. Hvem ejer Malta?
  4. Er der mange myg på Malta?
  5. Hvornår må man drikke alkohol på Malta?

Hvilke penge bruger man på Malta?

EuroMalta / ValutaEuro ['öwro] er den officielle valuta i eurozonen. Euroen anvendes af over 324 mio. borgere i de 19 EU-lande, der tilhører eurozonen. Seks lande udenfor EU benytter ligeledes euroen som møntenhed. Euroen er valutaen i ØMU'en, og medlemslandene er underlagt en række krav til den økonomiske politik. Wikipedia

Kan man drikke vandet i Malta?

Drikkevand. VandetMalta kan ikke drikkes. Vi anbefaler, at du køber dit drikkevand.

Hvem ejer Malta?

Malta var en britisk koloni som blev selvstændigt den 21. september 1964 efter at have været under Storbritanniens styre i 174 år. Først 10 år senere, nemlig i 1974, fik Malta sin totale uafhængighed fra Storbritannien og blev en republik.

Er der mange myg på Malta?

Der er turistkontorer flere steder, se under de enkelte byer og områder. Der er myg om sommeren, men værre er de små sandfluer, som man ikke kan se, før de har bidt. De er på størrelse med et punktum og irriterende. Biddene er harmløse, men de klør, og i det varme vejr går der let betændelse i dem.

Hvornår må man drikke alkohol på Malta?

Malta er der modsat Danmark kun én aldersgrænse for at købe alkohol. I Danmark skal man være 16 år for at købe alkohol med en alkoholprocent på 16% og 18 år for at købe alkohol med højere procent. Malta har "lagt dem sammen" og man må derfor købe alt alkohol når man er 17 år, og færdes på barer og lignende.