Table of Contents:

  1. Hvor mange kalorier er der i et glas whisky?
  2. Hvor mange kalorier er der i Tequila?
  3. Hvilken alkohol er der færrest kalorier i?
  4. Hvilket alkohol er der mindst kalorier i?
  5. Hvilken alkohol er der mindst kalorier i?
  6. Hvilket alkohol er der flest kalorier i?
  7. Hvilke øl er der færrest kalorier i?
  8. Hvilken drink er der færrest kalorier i?
  9. Hvad er det bedste at drikke?
  10. Hvilken vin er der færrest kalorier i?

Hvor mange kalorier er der i et glas whisky?

Whisky
MængdeKalorierKulhydrat
100 gram252 kcal0,1g
Energiprocent0,2 E%

Hvor mange kalorier er der i Tequila?

Andre serveringsmuligheder
PortionsstørrelseKalorier
1 fl. unse (ingen isterning)64
1 dram97
1 portion (42 g)97
100 g231
7. maj 2020

Hvilken alkohol er der færrest kalorier i?

Så mange kalorier er der i alkohol Du får umiddelbart færrest kalorier ved at drikke et glas vin eller en ren spiritus, mens en stærk øl, en sukkerholdig cider eller Baileys indeholder over dobbelt så mange kalorier.

Hvilket alkohol er der mindst kalorier i?

Du får umiddelbart færrest kalorier ved at drikke et glas vin eller en ren spiritus, mens en stærk øl, en sukkerholdig cider eller Baileys indeholder over dobbelt så mange kalorier.

Hvilken alkohol er der mindst kalorier i?

Ser man alene på, hvilke alkoholiske drikkevarer der indeholder færrest kalorier pr. genstand, 'vinder' spiritussen. For eksempel er der 93 kalorier i et lille shotglas med snaps, mens der er cirka 134 kalorier i et glas rødvin. En pilsner indeholder 125 kalorier.

Hvilket alkohol er der flest kalorier i?

Der er kalorier i vin præcis som i alle andre alkoholiske drikke. Drinks indeholder generelt flest kalorier pr. genstand (250 kcal for en gin og tonic), mens der er 125 kcal i en pilsner og 98 kcal. i et glas rødvin.

Hvilke øl er der færrest kalorier i?

Alkohol og kalorier er tvillinger De færreste er imidlertid opmærksomme på at alkohol og kalorier følges ad. En flaske special-øl på 33cl indeholder således nemt 180-200 kalorier, mens en almindelig pilsner indeholder 120-130 kalorier. De nye lowcaholic øl fra TeeDawn er helt nede på 70 kalorier.

Hvilken drink er der færrest kalorier i?

Færre kalorier En gin og tonic er en af de alkoholiske drinks, som indeholder det færreste antal af kalorier. Faktisk indeholder 5 centiliter gin (den mængde, man typisk bruger i en drink) kun 97 kalorier.

Hvad er det bedste at drikke?

Når det gælder, hvilken slags væske man skal drikke for at holde væskebalancen ved lige, anbefaler Erling Bjerregaard Pedersen vand fra hanen ud fra en sundhedsmæssig begrundelse. - Vand indeholder i modsætning til sodavand og saft og forskellige andre læskedrikke ingen kalorier og er det bedste til at slukke tørsten.

Hvilken vin er der færrest kalorier i?

Ser man alene på, hvilke alkoholiske drikkevarer der indeholder færrest kalorier pr. genstand, 'vinder' spiritussen. For eksempel er der 93 kalorier i et lille shotglas med snaps, mens der er cirka 134 kalorier i et glas rødvin. En pilsner indeholder 125 kalorier.