Table of Contents:

  1. Er det sikkert at rejse til Puerto Rico?
  2. Hvor meget koster det at rejse i USA?
  3. Hvad kalder man folk fra Puerto Rico?
  4. Er det dyrt at rejse i USA?
  5. Hvad koster 3 ugers ferie i USA?

Er det sikkert at rejse til Puerto Rico?

Puerto Rico anses for at være et forholdsvis lav-risiko rejsemål. Der opererer organiserede kriminelle grupper i landet, men udenlandske statsborgere er næppe målet for deres handlinger. Småkriminalitet er derimod målrettet både lokale og udlændinge, hvilket forekommer som en stigende bekymring i landet.

Hvor meget koster det at rejse i USA?

Når det er billigst at flyve, kan du komme afsted for cirka 1.500 kr. t/r. Når det er dyrest, koster flybilletterne cirka 4.500 kr.

Hvad kalder man folk fra Puerto Rico?

Med til Puerto Rico hører småøerne Vieques (43 km2), Mona (40 km2) og Culebra. Folket: Flertallet af puertoricanerne er mestizer, der nedstammer fra spaniere (80 %) og afrikanske slaver (20 %).

Er det dyrt at rejse i USA?

Hvad koster det at rejse til USA (alt i alt) Flybilletter for 15.000 kr,- Billeje & one way fee for 10.745 kr,- Benzin & parkering for 5.000 kr,- Overnatninger for 8.160 kr,-

Hvad koster 3 ugers ferie i USA?

Hvis i er en familie med to voksne og to børn der rejser i tre uger kan det gøres for ca. 62.000 kr. Hvis i en familie med to voksne og to børn der rejser i fire uger kan det gøres for ca. 80.000 kr.