Table of Contents:

 1. Hvorfor er Cirkusrevyen aflyst?
 2. Er Cirkusrevyen aflyst?
 3. Hvornår startede Lisbet Dahl i Cirkusrevyen?
 4. Hvem afløser Lisbet Dahl?
 5. Hvor længe spiller Cirkusrevyen 2021?
 6. Hvem startede Cirkusrevyen?
 7. Hvem har Lisbeth Dahl børn med?
 8. Hvem afløser Lisbet Dahl i Cirkusrevyen?
 9. Hvorfor var Lisbet Dahl ikke med i Cirkusrevyen?
 10. Hvor mange kan der være i cirkusteltet på Bakken?
 11. Hvor lang tid spiller Cirkusrevyen?

Hvorfor er Cirkusrevyen aflyst?

Årsagen er, at der er konstateret et tilfælde af coronavirus på produktionen, og derfor aflyses alle forestillinger frem til og med 30. maj. Det meddeler Cirkusrevyen på sin hjemmeside. ”Der er desværre konstateret et tilfælde af coronavirus på Cirskurevyens produktion, og alle forestillinger til og med søndag den 30.

Er Cirkusrevyen aflyst?

Cirkusrevyen vender tilbage i 2021: Ulf får sin finalesæson næste år. Danmarks største revy aflyser i 2020, men vender stærkt tilbage fra 1. maj 2021, hvor Ulf Pilgaard får sin finalesæson og jubilæum efter 40 sæsoner i Cirkusrevyen.

Hvornår startede Lisbet Dahl i Cirkusrevyen?

Cirkusrevyen
HjemstedDyrehavsbakken, Danmark
Grundlagt1935
EjerTorben "Træsko" Pedersen
InstruktørLisbet Dahl

Hvem afløser Lisbet Dahl?

Det betyder, at holdet resten af sæson 2021 består af Ulf Pilgaard, Niels Olsen, Merete Mærkedahl, Niels Ellegaard og Henrik Lykkegaard, skriver revyen. - Vi savner alle herude Lisbet, men helbredet kommer altid i første række.

Hvor længe spiller Cirkusrevyen 2021?

Holdet til 2021 var allerede sat inden aflysningen af 2020. Derfor får næste års revy et 6-stjernet hold i Ulf Pilgaards store finale i Cirkusrevyen. Han indtager scenen i teltet sammen med Lisbet Dahl, Niels Olsen, Merete Mærkedahl, Henrik Lykkegaard og Niels Ellegaard fra den 6. maj 2021.

Hvem startede Cirkusrevyen?

I 1935 realiserede en gruppe driftige herrer fra forlystelsesbranchen et nyt tiltag på Bakken - Cirkusrevyen. Det var den folkekære Osvald Helmuth, skuespilleren Oscar Holst, harmonikavirtuosen Herman Gellin og restauratøren Carl Petersson.

Hvem har Lisbeth Dahl børn med?

Lisbet har datteren Louise, født i 1966, med skuespilleren Benny Bjerregaard. Lisbet har sønnen Jacob, født 1967, med en løjtnant i flyvevåbnet. Jacob arbejder også i Cirkusrevyen, og har sammen med kæresten Pia Rosholm været med til at finde de mange effekter, der bruges i Korsbæk på Bakken.

Hvem afløser Lisbet Dahl i Cirkusrevyen?

Holdet bag Cirkusrevyen 2022 består af Lisbet Dahl, Niels Olsen, Merete Mærkedahl, Henrik Lykkegaard og Carsten Svendsen. Revyen kan opleves fra den 7. maj med premiere torsdag den 12. maj.

Hvorfor var Lisbet Dahl ikke med i Cirkusrevyen?

Revydronningen har været sygemeldt i store dele af denne sæson af Cirkusrevyen, som netop har spillet for sidste gang. Lisbet Dahl måtte forlade scenen allerede i begyndelsen af juli, og det har været mærkeligt for hende. - Jeg glæder mig til at vende tilbage til Cirkusrevyen til næste år.

Hvor mange kan der være i cirkusteltet på Bakken?

Initiativtagerne rejste et kæmpe telt med plads til over 1.000 tilskuere på Bakken. I en af de samtidige aviser hed det, at cirkusteltet lignede en amerikansk millionærs campingtelt. På programmet det første år var blandt andet kendinge som Osvald Helmuth, Ludvig Brandstrup og den store divastjerne Liva Weel.

Hvor lang tid spiller Cirkusrevyen?

Planlægningen til årets Cirkusrevy 2022 er allerede i fuld gang, og næste års revy er med et 5-stjernet holdbestående af Lisbet Dahl, Niels Olsen, Merete Mærkedahl, Henrik Lykkegaard og Carsten Svendsen fra den 12. maj 2022 og indtil efteråret.