Table of Contents:

  1. Er der bjørne i Litauen?
  2. Er der bjørne i Letland?
  3. Hvad er billigt i Litauen?
  4. Hvad er priserne i Litauen?
  5. Hvilke penge bruger man i Litauen?
  6. Er det billigt i Litauen?

Er der bjørne i Litauen?

I Litauen betragtes bæverne som terrorister, mens esterne ønsker at skyde vilde bjørne. 60.000 vilde bævere ville formentlig være en drøm for mange danske naturelskere. I Litauen er det den barske virkelighed.

Er der bjørne i Letland?

Naturen i Baltikum minder meget om Danmark, men en ting som kan vække vores misundelse, er de mange storke, som ses overalt i sommerperioden. Derudover findes der også små bestande af bjørne og ulve i både Litauen og Letland.

Hvad er billigt i Litauen?

Gennemsnitlig alkohol pris i Litauen er lavere end i Danmark. For eksempel er whisky billigere i Litauen og koster omkring: 160 DKK (22 EUR). Priserne på forskellige former for alkoholholdige drikkevarer i Litauen: Captain Morgan White Rum 122 DKK (16 EUR)

Hvad er priserne i Litauen?

nat i et luksushotel i Litauen handler om 916 DKK (123 EUR). Brug af offentlig transport i Litauen kommer til en pris af: 7.40 DKK (1.00 EUR) for en enkeltbillet. Prisen for at leje en bil i Litauen (f....Leje af bil gennemsnitlige priser i Litauen.
BilPris
Luksus bil867 DKK (117 EUR)
Konvertible1,000 DKK (139 EUR)

Hvilke penge bruger man i Litauen?

EuroLitauen / Valuta

Er det billigt i Litauen?

Prisniveauet i Litauen er lavere end i Danmark, og generelt vil man opleve, at priserne i de mindre byer er lavere end i Vilnius.