Table of Contents:

 1. Kan man tjene penge på en gratis app?
 2. Er Skatteguiden gratis?
 3. Hvad koster det at få en app i app Store?
 4. Hvordan kan man lave en app?
 5. Hvem ejer Skatteguiden?
 6. Hvem har lavet Skatteguiden?
 7. Hvad koster det at hente en app?
 8. Hvordan får jeg lavet en app?
 9. Hvordan får jeg en app på min mobil?
 10. Hvem kan lave en app for mig?
 11. Hvor meget tjener man som programmør?

Kan man tjene penge på en gratis app?

Tjenergratis apps Når det kommer til gratis apps, er der tre overordnede strategier for at tjene penge, forklarer Babar Baig. Indtjeningen kan komme fra reklamer, fra in-app-køb og opfedning af brugerdatabasen, så en app med mange brugere kan sælges til en it-gigant.

Er Skatteguiden gratis?

Appen er gratis, men for at få hjælp, skal brugeren opgive Skatteguiden som ekstern skatterådgiver på Skat.dk. Dermed får Skatteguiden adgang til at trække samtlige personoplysninger ud fra Skat.

Hvad koster det at få en app i app Store?

Det koster $99 om året at være en del af Apples Developer Program. Alternativt kan vi udgive app'en på vores eller et andet iPhone-udvikler-firmas konto. Så længe der er tale om en gratis app, kan dette også fungere fint. Men, hvis app'en er lavet for en stor virksomhed bør den udgives i virksomhedens navn.

Hvordan kan man lave en app?

Når du skal til at bygge din app, skal du have et program, hvori du kan skrive den kode, som skal køre den, akkurat som du måske kender det fra app-programmering til iOS, hvor du også skal bruge Xcode til at samle din kode. Et program, der bliver anbefalet hyppigt, er Android Studio.

Hvem ejer Skatteguiden?

Skatteguiden blev stiftet i 2017 og har blandt andet modtaget støtte fra Vækstfonden og Innovationsfonden. Stifter Nikolai T. G. Høgskilde ejer i dag 100 procent af virksomheden.

Hvem har lavet Skatteguiden?

For at få adgang til Skatteguiden kræver det, at man downloader appen, logger på skat.dk med sit NemID samt angiver Skatteguiden som sin rådgiver. Derved gives der adgang til ens personlige skatteoplysninger. Skatteguiden har eksisteret siden 2017 og blev stiftet af Nikolai T.G. Høgskilde i 2017.

Hvad koster det at hente en app?

Hvis du vil hente appen, klikker du på 'Installer', hvis appen er gratis eller på appens pris, hvis appen koster penge. Du skal altid acceptere appens tilladelser, inden du laver den endelige installation. Hvis det er en betalingsapp, vælger du også betalingsmetode.

Hvordan får jeg lavet en app?

Dette betyder, at du i princippet skal finde to udviklere: én til iOS og én til Android, hvis din app skal være tilgængelig begge steder....Hos Makeable ser en typisk app udviklingsproces således ud:
 1. Møde og workshop.
 2. Skitsering.
 3. App design.
 4. Brugertest.
 5. Udvikling.
 6. Test og tilretning.
 7. Godkendelse.
 8. Klar til download.

Hvordan får jeg en app på min mobil?

Download apps på din Android-enhed
 1. Åbn Google Play. Brug appen Play Butik. ...
 2. Find en app, du vil have.
 3. Du kan tjekke, om appen er pålidelig, og finde ud af, hvad andre siger om den. ...
 4. Når du vælger en app, skal du trykke på Installer (ved omkostningsfri apps) eller appens pris.

Hvem kan lave en app for mig?

Du kan lave din egen app med et system der ikke kræver kode. Dem findes der efterhånden flere af og app-works.dk har ligeså sit eget system, som du kan benytte til formålet. Sådan et system har dog altid sine begrænsninger og du skal være forberedt på, at gå på kompromis med dine ønsker i visse tilfælde.

Hvor meget tjener man som programmør?

Løn og fremtidsmuligheder For en nyuddannet bachelor i datalogi eller softwareudvikling ligger startlønnen omkring 30.000-35.000 kr. om måneden med mulighed for at blive projektleder eller udviklingschef senere hen, som ofte sender lønnen forbi de 50.000 kr./md.