Table of Contents:

  1. Hvor mange unge gambler?
  2. Hvad er aldersgrænsen for Minecraft?
  3. Hvad er aldersgrænsen på Among Us?
  4. Hvem bliver ludomaner?
  5. Hvem spiller mest?
  6. Er Minecraft godt for børn?
  7. Er Among Us for børn?
  8. Hvad koster Among Us på computer?
  9. Hvem får ludomani?
  10. Hvor mange spiller om penge?

Hvor mange unge gambler?

34.900 danske unge, der udviser risikabel spilleadfærd. Det er dog vigtigt at pointere, at det er meget almindeligt, også i udenlandske undersøgelser, at der er ca. fire gange så mange unge som voksne, der har problemer med spil.

Hvad er aldersgrænsen for Minecraft?

Der er ingen aldersbegrænsning på Minecraft, som spilles af både børn og voksne.

Hvad er aldersgrænsen på Among Us?

Generel information
UdgiverMaximum Games
Aldersgrænse7
Anbefalet for alder7
KategoriParty
OriginaltitelAmong Us - Crewmate Edition

Hvem bliver ludomaner?

👋 Hvordan bliver man ludoman? Du bliver ludoman hvis du spiller for penge du ikke har, eller spiller alle dine penge op.

Hvem spiller mest?

De mest intensive spillere er de 15-17-årige drenge. 23 pct. af de unge, der har spillet pengespil, har spillet på skrabelodder, 13 pct. på spilleautomater, 12 pct.

Er Minecraft godt for børn?

Minecraft underviser børn og unge i matematik og geometri på en sjov måde, og lærer også børn og unge, hvordan man samarbejder om og udvikler gode ideer til at skabe et fælles spilunivers. I det originale Minecraft er teamwork og fælles koordinering også essentielt for at skabe gode oplevelser.

Er Among Us for børn?

Spillet er børnevenligt, og det er blandt derfor, at spillet er blevet så populær. Det er blevet downloadet 40 millioner gange i september, og det er også blevet meget populært i Danmark. Spillet er børnevenligt, men chatfunktionen i spillet giver fremmede mulighed for at skrive, som det passer dem.

Hvad koster Among Us på computer?

Spillets succes ser ikke ud til at stoppe foreløbig, og hvis du selv vil være en del af hypen kan du selv prøve 'Among Us' ved at hente det gratis på App Store og Google Play. Mens PC-udgaven koster 29,- kr. Spillet gør sig bedst med venner, så husk at arranger en gaming-date med din næremste omgangskreds.

Hvem får ludomani?

Mange forskellige mennesker udvikler ludomani. I 2006 viste en SFI-undersøgelse, at ca. 100.000 danskere havde en problematisk spilleadfærd. Vi ved, at mænd spiller oftere, for flere penge og i længere tid end kvinder.

Hvor mange spiller om penge?

Hvor spiller danskerne: 75% spiller hovedsageligt fysiske pengespil. 6% spiller både fysiske og online pengespil. 19% spiller hovedsageligt online pengespil.