Table of Contents:

  1. Er der en Dirty Dancing 2?
  2. Hvem synger i Dirty Dancing?
  3. Hvor spiller Dirty Dancing?
  4. Hvor gammel er Dirty Dancing?
  5. Hvad hedder dansen i Dirty Dancing?
  6. Hvor spilles den skaldede frisør?
  7. Hvordan ender Den skaldede frisør?
  8. Hvad handler den skaldede frisør om?

Er der en Dirty Dancing 2?

Da 18-årige Katey Miller flytter til Havana med sine forældre i 1958 forventer de, at hun skal mænge med de unge fra overklassen. Men da hun møder tjeneren Javier forandres alt.

Hvem synger i Dirty Dancing?

Sangen She's Like The Wind blev både skrevet og sunget af Patrick Swayze – skuespil, dans, sang.

Hvor spiller Dirty Dancing?

Dirty Dancing - The Musical kan som det eneste sted i Jylland opleves i Musikhuset, hvor den spiller i Store sal i perioden fra den 28. april til den 6. maj 2021. Udover Musikhuset spiller musicalen også i København på

Hvor gammel er Dirty Dancing?

Dirty Dancing | Det Danske Filminstitut. Året er 1963 og den 17-årige Baby skal sammen med sine konservative forældre tilbringe sommeren på det luksuriøse ferieresort Kellerman's. Her møder hun den attraktive danseinstruktør Johnny (Patrick Swayze), der hurtigt viser sig at have en vild side gemt i sig.

Hvad hedder dansen i Dirty Dancing?

En aften, hvor Baby er ude og gå en tur, ender hun med at hjælpe en tjener med at bære en vandmeloner op til personalets område, hvor hun for første gang ser denne "dirty dancing" (mambo) og til hendes overraskelse kommer Johnny hen og forsøger at lære hende at danse mambo.

Hvor spilles den skaldede frisør?

Musicalen får premiere i København den 11. september 2022 og rykker senere til Aarhus, hvor den spiller 18 forestillinger i perioden fra den 28. oktober til den 13.

Hvordan ender Den skaldede frisør?

I den ene lejr har vi brudens mor - den smukke, men kræftramte frisør Ida uden hår på hovedet og netop forladt af sin mand gennem 25 år. Med til brylluppet er også Idas brovtende båthorn af en ex-mand, Leif, og dennes nye blonde kæreste Thilde, der har det svært med det danske sprog.

Hvad handler den skaldede frisør om?

To danske familier er til bryllup i Sorrento i det sydlige Italien. I centrum har vi det unge brudepar Astrid og Patrick. Og rundt om dem deres familier. I den ene lejr har vi brudens mor - den smukke, men kræftramte frisør Ida uden hår på hovedet og netop forladt af sin mand gennem 25 år.