Table of Contents:

 1. Hvor mange lufthavne er der på Tenerife?
 2. Hvem flyver direkte til Tenerife?
 3. Hvor lang tid tager det at flyve til Tenerife?
 4. Hvor mange fly lander på Tenerife?
 5. Hvor mange grader er der på Tenerife?
 6. Hvem flyver til Tenerife om sommeren?
 7. Kan man flyve til Tenerife?
 8. Hvor lang tid tager det at flyve til Mallorca?
 9. Kan man drikke vandet på Tenerife?
 10. Hvornår er vejret bedst på Tenerife?
 11. Hvor er det godt at bo på Tenerife?

Hvor mange lufthavne er der på Tenerife?

Den ene af de to store lufthavneTenerife, Tenerife Nord. Hvor den anden er Tenerife Syd.

Hvem flyver direkte til Tenerife?

Norwegian, Norwegian Air International, SAS, Neos Air og Novair flyver alle direkte til Tenerife Sur. Hvornår det billigst at flyve til Tenerife Sur? marts 2022 er normalt den billigste måned at flyve til Tenerife Sur.

Hvor lang tid tager det at flyve til Tenerife?

Resultat: En samlet flyvetid på Ca. 5 timer og 25 minutter. Vores beregninger er baseret på den korteste mulige afstand mellem Københavns Lufthavn i Danmark og Tenerife lufthavn i Spanien.

Hvor mange fly lander på Tenerife?

Tenerife Syd Lufthavn
Passagerer8.656.480 (2011)
Fragt4.293.618 kg (2010)
Start- og landinger58.093 (2011)
Landingsbaner

Hvor mange grader er der på Tenerife?

Selvom vi befinder os i Spanien, kommer temperaturen på Tenerife sjældent op over 26 grader om sommeren. Om natten er vejret på Tenerife også lunt og der er ofte mere end 19 graders varme. Vil du dyppe tæerne i havet, er vandets temperatur ca. 22 grader.

Hvem flyver til Tenerife om sommeren?

Adskillige flyselskaber flyver direkte fra Danmark til Tenerife, heriblandt Norwegian, Primera Air, Ryanair, Thomas Cook Scandinavia, Danish Air Transport og TUI, flere af dem flyver dog kun i sommerhalvåret. Om sommeren arrangerer mange rejsebureauer også charterrejser med direkte fly til Tenerife.

Kan man flyve til Tenerife?

Det er muligt for dig at finde billige flybilletter til Tenerife fra blot 1.900 kr. pr. person tur / retur. Du kan derfor forholdsvist billigt komme til at opleve en af de største Kanariske øer og dens eftertragtede varme klima.

Hvor lang tid tager det at flyve til Mallorca?

Din flyvetid København-Mallorca er dog lige omkring de tre timer, hvis du flyver direkte. Nogle flyselskaber tager tre timer lige ud, imens andre tager tre timer og fem eller ti minutter om at nå til den spanske ø.

Kan man drikke vandet på Tenerife?

Kan man drikke vandet på Tenerife? Det skader ikke at drikke vandet i hanen. Det smager måske ikke som derhjemme, men man bliver hverken syg eller dårlig af det. Hvor vi bruger grundvand, bruger Tenerife vand fra søer og dæmninger blandet op med afsaltet havvand.

Hvornår er vejret bedst på Tenerife?

Maj, juni og juli er gode måneder at rejse i, da vejret her virkelig bliver varmere. En dejlig kølig brise fra havet svaler på selv de meget varme sommerdage. I august besøger mange øen, i sydeuropæernes officielle sommerferie.

Hvor er det godt at bo på Tenerife?

De bedste steder at bo på Tenerife
 • Playa de las Américas. Det største og mest populære rejsemål på Tenerife er uden sammenligning Playa de las Américas. ...
 • Los Cristianos. ...
 • Costa Adeje. ...
 • Puerto de la Cruz. ...
 • Santa Cruz. ...
 • Los Gigantes. ...
 • 10 Fantastiske Strande på Gran Canaria.