Table of Contents:

  1. Kan alligator kravle i træer?
  2. Hvordan formerer krokodiller sig?
  3. Kan en krokodille kravle i træer?
  4. Kan en alligator klatre i træer?
  5. Hvad er verdens største krokodille art?

Kan alligator kravle i træer?

Kan kravle 4-5 meter op En række arter er faktisk i stand til at bevæge et godt stykke op i træerne. Det drejer sig blandt andet om amerikansk alligator, panserkrokodillen, nilkrokodillen og filippinsk krokodille.

Hvordan formerer krokodiller sig?

Efter parringen graver hunnen en rede i flodbrinken, hvor æggene lægges ca. en halv meter nede. Reden dækkes til med sand og dødt plantemateriale, og i de næste tre måneder vogter hunnen over reden.

Kan en krokodille kravle i træer?

Krokodiller kan klatre i træer. Krokodiller opholder sig mest på jorden eller i vandet, men nu har et studie fra University of Tennessee, Knoxville fundet ud af, at de store reptiler kan klatre i træer.

Kan en alligator klatre i træer?

Hun fortæller også, at det faktisk ikke er unormalt for alligatorer at klatre over et hegn, hvis de er nødt til det. »Jeg har faktisk set krokodiller gøre det samme (klatre i træer red.). Det giver dem en bedre udsigt over deres territorium. Koldblodede dyr får deres energi fra sol og varme.

Hvad er verdens største krokodille art?

Den største krokodilleart i verden er Saltvandskrokodillen (Crocodylus porosus), som samtidig er den største af alle nulevende krybdyr. Saltvandskrokodillen er desuden den krokodilleart, der udgør den største fare for mennesket. Saltvandskrokodillen lever i det østlige Indien, Sydøst Asien samt det nordlige Australien.