Table of Contents:

  1. Er TV 2 landsdækkende?
  2. Hvem er TV 2 ejet af?
  3. Er TV 2 privatejet?
  4. Hvor finder man TV 2 dk?
  5. Hvilke kanaler kan man se med licens?
  6. Hvad indeholder TV 2 PLAY basispakke?
  7. Er tv2 en betalingskanal?

Er TV 2 landsdækkende?

TV 2 sendte for første gang den 1. oktober 1988. Danskerne fik som noget nyt to offentlige landsdækkende tv-kanaler at vælge imellem.

Hvem er TV 2 ejet af?

TV 2 er et 100 procent statsligt ejet aktieselskab, som i perioder har og fortsat er forsøgt delvist privatiseret. TV 2 råder over syv tv-kanaler samt en række digitale medier.

Er TV 2 privatejet?

TV 2 DANMARK A/S (TV 2) er et statsejet selskab med public service-forpligtelser. TV 2 var oprindeligt en selvejende institution, som blev etableret ved lov i 1986 med det formål at skabe et alternativ til DR's fjernsynsvirksomhed. De regionale TV 2-virksomheder var frem til 2003 en del af TV 2.

Hvor finder man TV 2 dk?

På TV 2s streamingtjeneste TV 2 PLAY kan du købe adgang til TV 2s indhold - live og on demand samt med og uden reklamer. Med TV 2 PLAY kan man se TV 2s indhold på tværs af alle de mest brugte platforme. Læs mere på tv2play.dk.

Hvilke kanaler kan man se med licens?

Licensen skal jo betales, og når den er betalt, er der mulighed for en række spændende “gratis kanaler”, der alle er digitale og kan ses på dr.dk/tv. Der er tale om kanalerne DR1, DR2, DR3, DR K, DR Ramamsjang og DR Ultra.

Hvad indeholder TV 2 PLAY basispakke?

Her får du adgang til alle on demand-programmer inklusive snigpremierer, TV 2's livekanaler og TV 2 Sport. Her kan du se al den sport, du kunne tænke dig. Pakken med reklamer koster 159 kroner om måneden, og uden reklamer skal du af med 189 kroner om måneden.

Er tv2 en betalingskanal?

TV 2 som betalingskanal Siden januar 2012 har TV 2 været betalingskanal.