Table of Contents:

 1. Hvilke forsikringer dækker psykologhjælp?
 2. Hvilken forsikring dækker stress?
 3. Kan man få tilskud til kranio sakral terapi?
 4. Hvad er psykologisk krisehjælp?
 5. Kan man komme gratis til psykolog?
 6. Kan man få erstatning for stress?
 7. Er stress en anerkendt sygdom?
 8. Hvad koster kranio-sakral terapi?
 9. Hvad gør kranio-sakral terapi?
 10. Hvad dækker en privat sygeforsikring?
 11. Hvordan kommer man ud af en livskrise?
 12. Hvornår har man brug for krisehjælp?

Hvilke forsikringer dækker psykologhjælp?

Psykologisk krisehjælp er en fast del af din indboforsikring, og der er ingen egenbetaling på psykologhjælpen. Alle de familiemedlemmer, der er omfattet af din indboforsikring, har adgang til psykologisk krisehjælp.

Hvilken forsikring dækker stress?

Hvis du får stress eller anden sygdom, så du får brug for at være sygemeldt i en periode, kan du bruge din forsikring ved tab af erhvervsevne. Med en forsikring ved tab af erhvervsevne kan du få udbetalt et fast beløb hver måned, når du ikke længere modtager fuld løn fra din arbejdsgiver.

Kan man få tilskud til kranio sakral terapi?

Sygesikring Danmark giver ikke tilskud til kranio sakral terapi, men det har været fremsat på medlemsmøder som forslag. Du kan som medlem fremstille ønsker til dækning.

Hvad er psykologisk krisehjælp?

Akut psykologisk krisehjælp kaldes også defusing. Krisehjælpen foregår blandt andet ved at skabe overblik over hændelsen og kroppens reaktioner for at dæmpe den oplevelse af kaos og angst, der naturligt følger i kølvandet på en traumatisk begivenhed.

Kan man komme gratis til psykolog?

Er du ung og mellem 18 og 24 år (inklusiv det 24. år) kan du få gratis psykologbehandling, hvis du er henvist med angst og depression.

Kan man få erstatning for stress?

Praksis på nuværende tidspunkt er dog, at Arbejdsmarkedets Erhvervssikring ikke betragter stress i sig selv som en sygdom, men som en tilstand. Det betyder, at du ikke kan få erstatning for stress.

Er stress en anerkendt sygdom?

Stress er i sig selv ikke en sygdom, men du kan blive syg af at have for meget stress i kroppen for lang tid. Sygdommen kan være stressbetinget, men bør beskrives med andre ord i sig selv. Man kan være syg på grund af stress, men ikke syg med stress.

Hvad koster kranio-sakral terapi?

PRISER
 • Kranio-sakral terapi (KST) Varighed 55 min. Behandler: David. 600 kr​
 • Kranio-sakral terapi Baby/børn. Varighed 40 min. Behandler: David. 500 kr​
 • Kranio-sakral terapi Biodynamisk. Varighed 55 min. Behandler: David. 600 kr​
 • Kranio-sakral terapi + Organmassage. Varighed 55 min. Behandler: David. 600 kr​

Hvad gør kranio-sakral terapi?

Kranio-Sakral Terapien arbejder med knogler, membraner (hjernehinder), cerebrospinal væske (hjernevæske), muskler, bindevæv og organer og har hermed indflydelse på nerve-, hormon- og immunsystemet og har dermed en effekt på hele kroppen.

Hvad dækker en privat sygeforsikring?

Hvad dækker en privat sundhedsforsikring? Sundhedsforsikring dækker typisk undersøgelse og behandling af sygdom, skade og lidelse, hvis helbredstilstanden er svækket. Behandlingen skal vurderes at kunne kurere eller bedre sygdommen/skaden/lidelsen væsentligt.

Hvordan kommer man ud af en livskrise?

Prøv ikke at undgå livskriser, men bliv bedre til at håndtere dem. Livskriser opstår ofte i livets skelsættende faser, så når de kommer, kan du være bevidst om risikoen. Accepter dem og reflekter over dine muligheder for til sidst at tage en beslutning om, hvad du skal gøre for at komme videre.

Hvornår har man brug for krisehjælp?

Krisehjælp er et forebyggende behandlingstiltag som kan iværksættes ved alvorlige arbejdsulykker eller hændelser såsom røveri, overfald og ulykker mm., som kræver omgående handling og akut psykologhjælp. Akut krisehjælp er til personer som har et reelt behov.