Table of Contents:

  1. Hvem passer en skytte med?
  2. Hvad er de 12 stjernetegn?
  3. Kan man have to stjernetegn?
  4. Hvordan er cancer stjernetegn?
  5. Hvordan er en skytte?
  6. Hvordan finder man sit ascendant?

Hvem passer en skytte med?

Skytten passer godt sammen med andre ildtegn (vædderen og løven), samt med lufttegnene (tvillingerne, vægten og vandmanden).

Hvad er de 12 stjernetegn?

Her får du en forklaring på de 12 eksisterende stjernetegn: Vædder, Tyr, Tvilling, Krebs, Løve, Jomfru, Vægt, Skorpion, Skytte, Stenbuk, Vandmand og Fisk.

Kan man have to stjernetegn?

Husk, at dit horoskop hænger sammen, og at ascendanten, månetegnet og soltegnet kun er en del af det. For eksempel kan herskerplaneten i din ascendant stå i et andet stjernetegn, og det har også en betydning for dit samlede horoskop. Derfor kan det være en god ide at få en astrolog til at lægge hele dit horoskop.

Hvordan er cancer stjernetegn?

Krebsen (Cancer) er det fjerde stjernetegn i dyrekredsen. Tegnet ligger mellem Tvillingerne og Løven. Solen bevæger sig siderisk igennem Krebsen fra sidste del af juni til første del af juli.

Hvordan er en skytte?

Skytten er loyal og troværdig, også i forhold. På grund af skyttens eventyrlyst, tager skytten også mange chancer i kærlighed. I langvarige forhold føler skytten et stort behov for frihed, derfor vil en skytte passe godt sammen med en, som er meget udadvendt og eventyrlysten, som de selv er.

Hvordan finder man sit ascendant?

Din ascendant er det stjernetegn, der stod op over den østlige horisont i forhold til dit fødested, da du blev født. Derfor skal du bruge både dit præcise fødselstidspunkt og det sted, hvor du blev født, når du skal beregne din ascendant. Du kan udregne din ascendant ved at bruge en ascendantberegner som denne.