Table of Contents:

 1. Er Guava sundt?
 2. Hvad er Guava på dansk?
 3. Hvor kommer en Dragefrugt fra?
 4. Hvor kommer en ananas fra?
 5. Hvor stammer den tropiske frugt papaya fra?
 6. Hvad hedder Dragon Fruit på dansk?
 7. Hvor kan man købe frossen dragefrugt?
 8. Hvad er ananas lavet af?
 9. Er ananas et træ?
 10. Hvor kommer papaya?
 11. Er papaya frø spiselig?
 12. Hvad hedder dragefrugt?
 13. Hvordan bruges Kakifrugt?
 14. Hvor kan man få dragefrugt i Danmark?
 15. Hvad koster en dragefrugt?

Er Guava sundt?

Guava er rig på vitaminer og kostfibre Det er en af de mest næringsrige frugter, der findes. Guava indeholder både fosfor, niacin, kalium, vitaminer A og B, jern, calcium og folsyre. Guava er god for både syge og raske.

Hvad er Guava på dansk?

Guava er frugten fra guavatræet (Psidium guajava) og andre i samme slægt (Psidium), der tilhører myrtefamilien, og som oprindeligt stammer fra den tropiske del af det amerikanske kontinent Mexico, den nordlige del af Sydamerika og del af Caribien, hvorfra guavatræet har spredt sig til blandt andet Asien.

Hvor kommer en Dragefrugt fra?

Dragefrugt stammer fra Mexico og Amerika, men dyrkes i mange varme lande, hvor temperaturen når 40°C. Vores Discovered pitahaya kommer primært fra Vietnam, Thailand og Israel.

Hvor kommer en ananas fra?

Ananasen stammer fra tropiske Brasilien, hvor de vokser på en kraftig roset af meterlange og skarpe savtakkede blade. Det tager omkring 3 år før ananasen er klar til at blive høstet.

Hvor stammer den tropiske frugt papaya fra?

Papaja er en melon-lignende frugt, der menes at stamme fra Mexico. Efter opdagelsen af Amerika blev papaja spredt til den øvrige verden. Der blev meget hurtigt etableret en dyrkning af papaja i Indien, og siden har dyrkningen af papaja bredt sig til Afrika og Sydamerika.

Hvad hedder Dragon Fruit på dansk?

Den røde eller pink pitahaya kaldes også for dragon fruit (dragefrugt). Den kan være rund eller ellipseformet og er ligesom den gule cirka 12 cm. lang. En umoden frugt er grøn, men når frugten modner, skifter farven til pink, orangerød eller rødbederød afhængig af arten.

Hvor kan man købe frossen dragefrugt?

Køb Pitahaya dragefrugt hos Madkurven.dk.

Hvad er ananas lavet af?

Ananasplanten, Ananas comosus variegatus, er en ikke-spiselig variant af ananas. Planten har en lang historie som lægeplante i Sydamerika, hvor den oprindeligt stammer fra, men herhjemme anvendes den som prydplante på grund af dens dekorative blade og frugt.

Er ananas et træ?

Ananas er et lille træ, med mange mellemstore frugter. Rød Ananas træer anbefales når der kun er plads til et træ i haven.

Hvor kommer papaya?

Papayaen menes at stamme fra Mexico, hvor den sidenhen er blevet populær i især Indien og resten af Asien. Papayaen bliver dyrket i troperne i Mexico, Brasilien og Østen, hvor de gror sig store som honningmeloner. Herhjemme må vi dog oftest nøjes med små papaya frugter, fordi de importeres umodne.

Er papaya frø spiselig?

Selv frøene er spiselige, og ikke bare det. de har rigtig gode egenskaber, ligesom selve frugten. Fordelene ved at spise papayafrø er så store, at folk nogle gange har svært ved at tro på at små frø indeholder så mange gode ting. På trods af dette er man allerede begyndt at frysetørre koncentrater af disse frø.

Hvad hedder dragefrugt?

Pitahaya, pitaya eller dragefrugt er frugterne fra flere arter fra slægten Selenicereus i kaktus-familien. Flere af disse arter kommer oprindeligt fra Mellemamerika. Pitahaya blev indført til Vietnam af franskmændene i kolonitiden og er senere blevet vældig udbredt i Vietnam og resten af Asien.

Hvordan bruges Kakifrugt?

Spis frugten, som den er, men vær opmærksom på kerner. Brug den i en grøn salat, i frugtsalat, til is eller til ost. Du kan også bruge frugten i kager og til mousse. Smagen minder om en blanding mellem abrikos, fersken og figen.

Hvor kan man få dragefrugt i Danmark?

Dragefrugten dyrkes ikke i Danmark, men den ses typisk på hylderne i supermarkedet fra tidlig sommer til midten af efteråret. Når dragefrugten høstes, eftermodnes frugten ikke.

Hvad koster en dragefrugt?

6,00 kr./Stk.