Table of Contents:

  1. Hvilken farve er denne?
  2. Hvilken farve ser du kjole?
  3. Hvad for en farve har en hjerne?
  4. Hvordan ser du kjolen?
  5. Hvad farve er trøjen?
  6. Kan man farve en hvid kjole?
  7. Hvad farve er klipklapper?
  8. Hvad er ikke en farve?

Hvilken farve er denne?

For et år siden diskuterede folk jorden rundt, om kjolen var blå og sort eller hvid og guld. Farven på en jakke har nu skabt en ny viral storm. Billedet af en træningsjakke fra Adidas bliver i øjeblikket delt heftigt på de sociale medier.

Hvilken farve ser du kjole?

I februar 2015 skabte et foto af en stribet kjole en verdensomspændende debat på sociale medier. Var kjolen blå og sort, eller var den hvid og guld? Folk så noget forskelligt, selv om det blev fastslået, at kjolen i virkeligheden var blå og sort.

Hvad for en farve har en hjerne?

Men hjernen har ikke en farve og hjernen er ikke indrettet på en bestemt måde, som du så må lære at leve med. Hjernen er utrolig fleksibel og kan trænes til at blive mere og mere elastisk med alderen. Du behøver altså ikke bliver gammel og stivsindet.

Hvordan ser du kjolen?

Nu har forskere fundet svaret på, hvorfor kjolens farver bliver opfattet forskelligt. Kjolen ER blå og sort. Men tusindvis af mennesker ser kjolen som hvid og guld. Og det fik folk til tasterne på sociale medier, hvor kjolens rigtige farve blev debatteret lystigt.

Hvad farve er trøjen?

For et år siden væltede en kjole nettet. Nu er det en flerfarvet Adidas-trøje, der skaber debat. Præcis et år efter, at nettet var scene for en ophedet debat om farverne på en kjole, hærger en ny ny debat om farver på et stykke tøj internettet.

Kan man farve en hvid kjole?

Det kan som udgangspunkt ikke lade sig gøre at farve tøj hvidt, særligt ikke hvis det oprindeligt har en mørk farve. Du kan dog godt gøre farven lysere, hvis det allerede har en lys eller hvidlig farve, men det kræver, at du starter med at blege stoffet.

Hvad farve er klipklapper?

Det kan være et par gule af slagsen eller en skrigende, blå farve, hvis du er mere til det. Også mænd kan nemt bruge klipklapperne til hverdag.

Hvad er ikke en farve?

Sort er den akromatiske farve / lysintensitet, som hjernen registrerer, når den betragtede genstand ikke sender lys ind i øjet. Sort er altså "fravær af lys" og regnes ikke som en egentlig farve. Det er meget vanskeligt at fremstille pigmenter, som har den egenskab at opsuge alt lys.