Table of Contents:

  1. Hvordan er tvillingen i et forhold?
  2. Hvem passer en tvilling sammen med?
  3. Hvor stor er chancen for at få tvillinger hvis man selv er tvilling?
  4. Hvordan kan man få trillinger?
  5. Hvad betyder det at være Tvilling stjernetegn?

Hvordan er tvillingen i et forhold?

Tvillingen er hypersocial, og du skal nok allerede nu vænne dig til menneskemængder, hvis du har bestemt dig for at erobre vedkommende. Og så skal du vænne dig til at bruge snakketøjet, for Tvillingen er nysgerrig og elsker at snakke, lære og prøve at forstå.

Hvem passer en tvilling sammen med?

Tvillinger er meget sociale og har brug for stor kontakt til andre mennesker. Tvillingerne passer godt sammen med andre lufttegn (vægten og vandmanden), samt med ildtegnene (vædderen, løven og skytten).

Hvor stor er chancen for at få tvillinger hvis man selv er tvilling?

1,5 promille. Der er en vis arvelighed dvs. genetisk faktor, og så kan der være helt op til 50% risiko for, at ens børn får det. Men de fleste tilfælde ses i familier, hvor der ikke er andre tilfælde.

Hvordan kan man få trillinger?

Graviditet med tvillinger eller trillinger skyldes enten at ét befrugtet æg deler sig og bliver til to ens fostre, eller at to eller tre æg løsner sig fra æggestokken og befrugtes samtidigt. Ved trillinger kan det være en kombination.

Hvad betyder det at være Tvilling stjernetegn?

Tvillingerne (Gemini) er det tredje stjernetegn i dyrekredsen. Tegnet ligger mellem Tyren og Krebsen. Solen bevæger sig siderisk igennem Tvillingerne fra midten af maj til midten af juni.