Table of Contents:

  1. Er Kasper og Michela kærester?
  2. Hvorfor valgte Casper Michela?
  3. Hvordan endte Bachelor?
  4. Er Casper fra Bachelor?
  5. Er Casper og Micheala stadig sammen?
  6. Hvem valgte Casper Berthelsen?
  7. Hvem er Casper Berthelsens kæreste?
  8. Hvor bor Casper fra Bachelor?
  9. Hvem dater Casper fra Bachelor?

Er Kasper og Michela kærester?

Trofaste ”Bachelor”-fans har formentlig allerede opdaget at Casper og Michaela ikke længere er sammen. Nu afslører han, hvad der i virkeligheden skete, da de kom hjem til Danmark.

Hvorfor valgte Casper Michela?

Har man fulgt med i 'Bachelor', ved man, at Casper endte med at vælge Michaela. Man ved også, at de to ikke holdt efter hjemkomsten, fordi Casper følte sig forladt i lufthavnen, da Michaela ikke ventede på ham som aftalt. Derfor valgte Casper at bryde med Michaela over telefonen kort tid efter.

Hvordan endte Bachelor?

'Bachelor' er slut, og Casper endte med Michaela. Deres rejse varede dog ikke længe, for Michaela forlod Casper i lufthavnen, da de landede i Kastrup dagen efter, hun havde fået hans sidste rose. Efterfølgende valgte Casper at bryde med Michaela, da han ikke mente, de kunne forene deres værdier.

Er Casper fra Bachelor?

Casper Berthelsen blev kendt som Danmarks første bachelor i TV 2-programmet af samme navn. Her datede Casper 18 kvinder i håb om at finde den eneste ene, men det lykkedes ikke. Nu er Casper igen tilbage på tv som bachelor.

Er Casper og Micheala stadig sammen?

Parret er gået fra hinanden. -Jeg gav min sidste rose til Michaela, og jeg glædede mig meget til at fortsætte eventyret med hende hjemme i Danmark. Desværre er Michaela og jeg ikke sammen i dag, siger Casper Berthelsen. I et skriftligt svar sætter han nogle flere ord på sin beslutning.

Hvem valgte Casper Berthelsen?

Men nu handlede det om, hvem jeg kunne blive rigtig forelsket i. Det var først på køreturen fra 'Bachelor'-huset til bjerget, at Casper Berthelsen traf beslutningen om, at det var 25-årige Michaela Nielsen, der skulle have hans sidste rose.

Hvem er Casper Berthelsens kæreste?

Hun hedder Sarah Jessica Jeppesen og er socialrådgiver. Casper og Sarah lærte hinanden at kende for ti år siden, da de begge arbejdede i Forsvaret. Og faktisk har Casper altid haft et godt øje til Sarah, men det var altså først for to måneder siden, at der blev gjort noget ved det.

Hvor bor Casper fra Bachelor?

Ligesom bacheloren Philip Geisler Berg er han mere end klar til et caribisk datingeventyr, hvor han forhåbentlig vil møde den kvinde, han skal dele sit liv med. Kasper Skak fortæller, at han har haft kortvarige forhold og flirts – men ikke haft en rigtig kæreste, siden han flyttede fra Jylland til København.

Hvem dater Casper fra Bachelor?

- Vi har ikke sat noget label på, men vi har datet i to måneders tid, sagde en glad Casper Berthelsen, da han torsdag aften mødte op på den røde løber til 'ZULU Comedy Galla'. Med sig havde han kvinden Sarah Jessica Jeppesen.