Table of Contents:

 1. Hvem synger i Coco?
 2. Hvem har lavet Coco?
 3. Hvad hedder drengen fra Coco?
 4. Hvad handler Coco om?
 5. Hvad hedder familien i Coco?
 6. Hvorfor hedder filmen Coco?
 7. Hvornår blev Coco lavet?
 8. Hvad hedder hovedpersonen i Coco?
 9. Hvad hedder hunden i Coco?
 10. Hvor gammel skal man være for at se Coco?
 11. Hvor foregår Coco?
 12. Hvor kommer Coco O fra?
 13. Hvem ejer Chanel i dag?
 14. Hvor gammel er Chanel No 5?
 15. Hvornår døde Coco Chanel?

Hvem synger i Coco?

Coco
DANSKE STEMMER· KARAKTER· ORIGINAL STEMME
Ditte Hansen· Frida Kahlo· Natalia Cordova-Buckley
Pelle Emil Hebsgaard· Héctor· Gael García Bernal
Aya Ingrid Alber· Lille Coco·
Vigga Bro· Mamá Coco· Ana Ofelia Murguía

Hvem har lavet Coco?

Coco er en amerikansk animationsfilm fra 2017, instrueret af Lee Unkrich og Adrian Molina og produceret af Pixar Animation Studios og Walt Disney Pictures. Filmen vandt en Oscar for bedste animationsfilm.

Hvad hedder drengen fra Coco?

Coco er historien om drengen Miguel, der kommer fra en familie af skomagere. Miguel drømmer om at blive en berømt musiker, ligesom sit store idol, Ernesto de la Cruz. Men i hans familie er der et mystisk gammelt forbud mod musik, som er blevet håndhævet i generationer.

Hvad handler Coco om?

Miguel på 12 drømmer om at blive en dygtig musiker. Desværre har hans familie forbudt al musik, men Miguel giver ikke op så let. Han er desperat for at bevise, at han har talent, og det sender ham på mystisk vis til De Dødes Land. Et fantastisk og farverigt sted, hvor han møder de afdøde medlemmer af familien og kommer på sporet af en stor hemmelighed.Coco / Filmsynopsis

Hvad hedder familien i Coco?

Miguel drømmer om at blive musiker, ligesom sit store idol, Ernesto de la Cruz. Men i Miguels familie er der et mystisk gammelt forbud mod musik, som er blevet håndhævet i flere generationer. På De dødes dag får Miguel pludselig chancen for at løse det gamle mysterium og genforene sin familie.

Hvorfor hedder filmen Coco?

Og hvorfor hedder filmenCoco? Jo, det gør den, fordi at familiens bedstemor hedder Coco, og hun spiller en vigtig og meget central rolle i filmens handling, der dog ikke kan afsløres uden videre.

Hvornår blev Coco lavet?

Gabrielle Bonheur "Coco" Chanel (født 19. august 1883, død 10. januar 1971) var en fransk modeskaber og grundlægger af modehuset Chanel....
Coco Chanel
FagområdeModeskaber
Deltog icollaboration en France

Hvad hedder hovedpersonen i Coco?

12-årige Miguel, hovedpersonen i Pixars nye, fantastiske animationsfilm, Coco, elsker musik, og han vil så gerne være musiker ligesom sin store helt, den legendariske sanger Ernesto de la Cruz, der døde for mange år siden, da han under en koncert fik en kirkeklokke i hovedet.

Hvad hedder hunden i Coco?

3. Dante er af racen Xoloitzcuintli, som er Mexicos nationalhund. Dante er Miguels trofaste kæledyr i filmen. Xolo-hunde er næsten hårløse og mangler ofte tænder, hvilket får deres tunge til at hænge ud.

Hvor gammel skal man være for at se Coco?

Da fortællingen er varm, forløses positivt, og da filmen er animeret, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på de yngste børn, og den får derfor en 7års-grænse.

Hvor foregår Coco?

Der er meget på spil i Coco, som der som regel er det i de bedste af Pixars film. Det kan godt være, at den foregår i en landsby i Mexico og handler om en del af den mexicanske kultur, som nok vil være fremmed for de fleste i Danmark.

Hvor kommer Coco O fra?

Coco O er hendes kunstnernavn. Hun hedder Cecilie Maja Hastrup Karshøj og er 30 år. Født og opvokset i København.

Hvem ejer Chanel i dag?

Chanel er blevet et af de mest kendte mærker inden for luksus og haute couture-mode. Ifølge magasinet Forbes ejes det privatejede House of Chanel af Alain Wertheimer og Gerard Wertheimer, som er børnebørn af den tidlige (1924) chanelpartner Pierre Wertheimer.

Hvor gammel er Chanel No 5?

Fra 1921. Oprindelse: Da Coco Chanel mødte den russiske parfumemager Ernest Beaux ønskede hun, at han skulle komponere Chanels signaturduft, der skulle være "en dameduft, som dufter som en kvinde." Den femte duftprøve blev den udvalgte, og 89 år senere er Chanel No. 5 stadig verdens mest solgte duft.

Hvornår døde Coco Chanel?

10. januar 1971Coco Chanel / Dødsdato