Table of Contents:

 1. Hvor køber man fede t-shirts?
 2. Hvad er en T-shirt lavet af?
 3. Hvordan stopper man huller i tøj?
 4. Hvordan skal en t-shirt sidde?
 5. Hvad står t for it shirt?
 6. Hvilken farve t-shirt under skjorte?
 7. Hvor lang skal en t-shirt være?
 8. Hvor meget vejer en t-shirt?
 9. Hvornår blev T shirt opfundet?
 10. Hvilke råstoffer er der i en t-shirt?
 11. Hvem har opfundet T-shirten?
 12. Hvordan stopper man et hul i bukserne?
 13. Hvordan syr man en flænge?
 14. Hvorfor bruge undertrøje?
 15. Er en Tshirt en trøje?

Hvor køber man fede t-shirts?

Miinto har samlet et væld af fede t-shirts til mænd i forskellige farver, t-shirts med tryk og basis t-shirts. Med en fed t-shirt kan du nemt skabe et cool og afslappet look, der fungerer til både hverdag og fest.

Hvad er en T-shirt lavet af?

Poplin kan bestå af bomuld eller bomuld og polyester. Både skjorter og polo T-shirts bliver produceret i poplin.

Hvordan stopper man huller i tøj?

Brug vlieseline-stof til at reparere huller i tøjet
 1. Start med at vende tøjet på vrangen, og stryg området omkring hullet helt fri for rynker. ...
 2. Klip et lille stykke vlieseline, der kan dække hullet. ...
 3. Sprøjt lidt vand på området, så trøjen bliver fugtig. ...
 4. Vend trøjen om, så den vender retsiden ud.

Hvordan skal en t-shirt sidde?

Har du til gengæld en meget muskuløs overkrop, så vil en tætsiddende t-shirt virkelig komme til gode på dig. En muscle t-shirt vil fremhæve dine muskler på de helt rigtige steder - den sidder bl. a. til i ærmegabet, samt henover brystet.

Hvad står t for it shirt?

Verdenskrig blev T-shirten en del af det amerikanske militærs standardbeklædning, og mange veteraner kunne ses bære T-shirts sammen med militærbukser. T-shirten blev hurtigt populær og har gået sin sejrsgang over stort set hele kloden. Navnet kommer af T-formen, og stavemåden er derfor T-shirt.

Hvilken farve t-shirt under skjorte?

Køb en tætsiddende basis t-shirt til at bruge under skjorten. Brug altid hvid t-shirt under hvide skjorter. Skal skjorten være knappet op i halsen, så brug en t-shirt med dyb udskæring eller V-hals.

Hvor lang skal en t-shirt være?

T-shirts voksenstørrelser
SmallLarge
Bredde46 cm55 cm
Længde66 cm76 cm
Omkreds92 cm110 cm

Hvor meget vejer en t-shirt?

Vægt: Der er vejet 3 forskellige kvaliteter T-shirts, som vejede hhv. 178 gram (”tynd” kvalitet), 223 gram og 292 gram (kraftig kvalitet).

Hvornår blev T shirt opfundet?

Faktisk skal vi helt tilbage til starten af middelalderen, hvor man i første omgang benyttede t-shirten som undertøj. T-shirten kunne på dette tidspunkt erhverves i mange forskellige materialer heriblandt: uld, linned og silke.

Hvilke råstoffer er der i en t-shirt?

1 T-shirt = ½-1 kg kemikalier. Når du ser på en T-shirt i dit skab, ligner det et simpelt produkt: Stof, syninger og måske et tryk. Men faktisk er produktionen ret krævende.

Hvem har opfundet T-shirten?

T-shirts er en t-formet trøje med korte ærmer. Som alt andet moderne herretøj, startede det med soldaterne, der skulle bære ens tøj. Ifølge "Uniform Regulations of the United States Navy” (1905) skulle soldaterne i flåden bære en trøje under deres uniform.

Hvordan stopper man et hul i bukserne?

Klip lappen så den er væsentlig større end det område du skal reparere. Sæt lappen på vrangsiden af bukserne og sæt den fast med nåle. Sy nu med ret små almindelige stikkesting på din symaskine frem og tilbage hen over hullet og området lige rundt omkring hullet. Først lodret og derefter vandret.

Hvordan syr man en flænge?

På et fast stykke stof, kan man sy i hånden, med risting eller stikkesting. Da kan man formentlig også bruge strygebånd eller tekstillim. Jeg har ikke selv prøvet dette alternativ, men i teorien burde det virke. I elastisk stof kan man bruge det krydsede sting jeg har brugt på ´hul på knæ´.

Hvorfor bruge undertrøje?

En undertrøje kan hjælpe med at holde din skjorte nede bukserne. Den skaber en øget friktion mellem sig selv og skjorten, der gør det svært for skjorten at kravle op. Sørg for, at din undertrøje er nede i dine underbukser.

Er en Tshirt en trøje?

T-shirts er en t-formet trøje med korte ærmer. Som alt andet moderne herretøj, startede det med soldaterne, der skulle bære ens tøj.