Table of Contents:

  1. Kan man købe maling online?
  2. Hvorfor kommer der striber når jeg maler?
  3. Hvor køber man maling henne?
  4. Hvorfor bobler maling op?
  5. Hvad er Håndværkermaling?

Kan man købe maling online?

Hos efarvehandel.dk finder du altid kvalitetsmaling, træbeskyttelse, autolak og spray til billige priser. Køb det online her - og få hurtig levering lige til døren. Efarvehandel.dk har et stort udvalg af alt, hvad du behøver af maling, træbeskyttelse, spraymaling, tapet, wallstickers, fototapet m.m.

Hvorfor kommer der striber når jeg maler?

Hvis du ruller malingen helt af rullen, så risikerer du nemlig at trække den maling af, som allerede er kørt på væggen. Det giver dårlig dækning og tydelige spor i malingen. Sørg derfor for, ikke at være nærig med malingen og dyp rullen, inden malingen er rullet helt af.

Hvor køber man maling henne?

Sæt kulør på hjemmet med en omgang maling Uanset om det er boligen, garagen eller plankeværket, der trænger til en ny gang maling, finder du den billigste løsning i jem & fix.

Hvorfor bobler maling op?

Når malingen går i forbindelse med fugt, forringes vedhæftningen og malingen kvælder – det vil sige udvider sig. Så op- står blærerne.

Hvad er Håndværkermaling?

Stabile håndværkermaling er en acrylmaling med glans 6, som giver en smuk, mat finish, og den tåler let rengøring. Den er velegnet til brug på fx murværk, puds, beton, vandskurede vægge og tapet. Stabile håndværkermaling er en del af vores Stabile-serie af maling og er produceret af Flügger Denmark A/S.