Table of Contents:

 1. Hvor kan jeg se min grunds størrelse?
 2. Hvor kan jeg se min matrikel?
 3. Hvordan finder jeg mit Måleblad?
 4. Hvad koster det at finde en Skelpæl?
 5. Hvorfor virker Google Maps ikke på Huawei?
 6. Hvordan ser gamle skelpæle ud?
 7. Hvad koster det at få en landmåler ud?
 8. Hvordan finder man Skelpælene på ens grund?
 9. Hvem ejer et jordstykke?

Hvor kan jeg se min grunds størrelse?

Hvis der er bygget på grunden Alle har mulighed for at se en del af BBR-oplysningerne på internettet via hjemmesiden www.ois.dk (Den Offentlige Informationsserver). Her finder du arealet for en grund under punktet, "jordstykker", hvor du kan klikke på den matrikel, du ønsker at kende arealet på.

Hvor kan jeg se min matrikel?

Sådan anvender du vores matrikelkort
 1. Step 1. Gå til map.krak.dk og vælg "matrikler" fra menuen oppe til højre.
 2. Step 2. Søg på kortet efter den matrikel, som du er interesseret i. ...
 3. Step 3. Klik på en matrikel, for at få information om størrelse og hvilke privatpersoner og firmaer, som findes på adressen.

Hvordan finder jeg mit Måleblad?

Hvis du har brug for at kende skellets helt præcise placering, skal du have fat i de såkaldte måleblade, og det er de praktiserende landinspektører, som i sidste ende fastslår, hvad der er ejendomsretligt gældende. I sådan en situation kan du eventuelt søge efter en landinspektør på Krak,” siger Kristoffer Apollo.

Hvad koster det at finde en Skelpæl?

Omkostningerne ved en afsætning skellene for en "almindelig" parcelhusgrund varierer meget, men ligger typisk fra kr. 5 - 8.000,- for få skelpunkter i nye boligområder hvor hævd er udelukket til 10-15.000,- i ældre boligområder. (Inkl. moms).

Hvorfor virker Google Maps ikke på Huawei?

Opdater Google Maps Hvis du er logget ind på din Google-konto, skal du opdatere Google Maps-appen direkte fra Play Butik. Sådan gør du, hvis du ikke er logget ind på din Google-konto: Gå til Maps-appen i Play Butik på din Android-telefon eller -tablet. Tryk på Åbn i Play Butik-appen.

Hvordan ser gamle skelpæle ud?

Skelpæle er typisk lavet af metal eller beton med en tyk metaltråd i, og her kan du også bruge en metaldetektor for at finde dem. Skepæle kan dog også være lavet af andre materialer. Hvis det ikke er lykkedes dig at finde frem til skelpælene selv, kan den lokale landinspektør hjælpe dig.

Hvad koster det at få en landmåler ud?

Typisk vil landmåleren i dette tilfælde være ansat hos landinspektøren. Prisen fastlægges efter den konkrete opgave, men et forsigtigt bud fra min side vil være kr. 10-12.000,- inkl. moms.

Hvordan finder man Skelpælene på ens grund?

Hvordan finder du skellet Kan du ikke finde skelsten eller skelpæle på din ejendom, og har du brug for at vide præcist hvor skel ligger, skal du kontakte en landinspektør. Har du brug for hjælp til at finde skellet, kan du se skel på Kort over kommunen.

Hvem ejer et jordstykke?

Om Find Ejeren Med appen Find Ejeren kan du med få klik foretage opslag på KRAK.dk eller 118.dk, hvor du kan få kontaktinformationer på ejer, lejer eller administrator af den ejendom eller det jordlod du befinder dig ved. Appen er udarbejdet af Geoinfo, med bidrag af hundeførere i Schweiss-registret og Naturstyrelsen.