Table of Contents:

  1. Kan man bade ved Klitmøller?
  2. Hvor mange strande har Danmark?
  3. Kan man bade ved Bulbjerg?
  4. Kan man bade ved Agger Strand?
  5. Hvor skal man tage på ferie i Kroatien?

Kan man bade ved Klitmøller?

Klitmøller strand: giver gode betingelser for både badning, fiskeri og surfing. Der findes bebyggelse tæt på strandkanten, men også store hede- og klitlandskaber. Vandet er lavt i kanten, men bliver hurtigt dybt og strømmen kan være stærk. Vorupør Strand og havbad: er landingsplads for fiskekuttere.

Hvor mange strande har Danmark?

Det er måske ikke Danmark vi først forbinder med sol og strand, men Danmark har et hav af skønne strande at byde på og mere end 200 danske strande har det blå flag. I Danmark er der ikke lang vej til kysten, så uanset hvor du befinder dig, vil der aldrig være langt til en forfriskende dukkert.

Kan man bade ved Bulbjerg?

Den nederste del af Jammerbugten mellem Bulbjerg og Svinkløv rummer mange, gode badestrande, men i modsætning til Jammerbugtens brede sandstrande længere mod nord indeholder strandene her mange strandsten. Til gengæld er strandene bilfrie og ligger idyllisk og mere beskyttet i vigen mellem Bulbjerg og Svinkløv.

Kan man bade ved Agger Strand?

Strande, hvor badning frarådes Mellem Hanstholm Havn og Roshage Molen frarådes badning på grund af spildevandsudledning. Agger Tange - frarådes badning fra sydenden og op langs østsiden på grund af sikkerhed omkring sejlranden og på grund af naturbeskyttelsen.

Hvor skal man tage på ferie i Kroatien?

To af de absolut bedste steder at holde ferie i Kroatien, er i den skønne ferieby Dubrovnik, der er en af de smukkeste byer i verden og på den dejlige halvø Istrien, der er en af Kroatiens smukkeste områder.