Table of Contents:

  1. Hvor mange Harry Potter film er der lavet?
  2. Hvem har illustreret Harry Potter?
  3. Hvad er JK Rowling rigtige navn?
  4. Hvad hedder Harry Potter et?
  5. Hvad er de vises sten i Harry Potter?
  6. Hvad er temaet i Harry Potter og de vises sten?
  7. Hvor mange penge har J.K. Rowling tjent?
  8. Er der en ny Harry Potter film på vej?
  9. Hvornår udkommer Harry Potter?
  10. Hvem dør i Harry Potter 5?

Hvor mange Harry Potter film er der lavet?

og den består af otte fantasyfilm, der begynder med Harry Potter og De Vises Sten (2001) og kulminerer med Harry Potter og Dødsregalierne - del 2 (2011). En spin-off prequel-serie bestående af fem film startende med Fantastiske skabninger og hvor de findes (2016).

Hvem har illustreret Harry Potter?

Forlagsbeskrivelse af Harry Potter Illustreret 1 - Harry Potter og De Vises Sten af J.K. Rowling. Den første illustrerede udgave af J. K. Rowlings magiske klassiker er spækket med pragtfulde farveillustrationer af den prisvindende børnebogsillustrator, Jim Kay.

Hvad er JK Rowling rigtige navn?

Joanne Kathleen Rowling blev født i byen Chipping Sodbury i England i 1965.

Hvad hedder Harry Potter et?

Denne artikel behøver tilrettelse af sproget.
Harry James Potter
Sidste gang setHarry Potter og Dødsregalierne
Skabt afJ.K. Rowling
Spillet afDaniel Radcliffe
KaldenavnHarry Potter

Hvad er de vises sten i Harry Potter?

Vi hører første gang om "De Vises Sten" i bogen af samme navn "Harry Potter og De Vises Sten". "De Vises Sten" er nogle sten som kan lave sten om til guld og lave livseleksir. De har også en stærk smag af chokolade. Det er en eleksir der giver evigt liv, der stagig smager af chokolade.

Hvad er temaet i Harry Potter og de vises sten?

I løbet af sit første år på skolen opdager Harry, at Voldemort er ved at genvinde sine kræfter og genopstå. Harry må derfor sammen med sine venner Ron og Hermione forhindre Voldemort i at få fat i den såkaldte Vises Sten, der er gemt på skolen. Stenen vil, hvis Voldemort får fat i den, give ham evigt liv.

Hvor mange penge har J.K. Rowling tjent?

Rowling er forfatter til succesbøgerne om troldmandslærlingen Harry Potter. Ifølge Forbes har hun i det seneste år tjent 170 millioner pund (over 1,6 milliarder kroner) på figuren.

Er der en ny Harry Potter film på vej?

OPDATERING: Rygtet er nu blevet afkræftet, så det ser desværre ikke ud til, at der er en ny film på vej. Okay, lad os starte med at få det ud af verden med det samme: Her er tale om et rygte, som hverken er blevet bekræftet af Warner Bros.

Hvornår udkommer Harry Potter?

Siden udgivelsen af den første bog, Harry Potter og De Vises Sten, den 26. juni 1997 er bøgerne blevet ekstremt populære, og har fået ros af kritikere og opnået stor kommerciel succes.

Hvem dør i Harry Potter 5?

En aften, hvor Harry ligger i sin seng og sover, drømmer han om den aften, Cedric blev dræbt. Dette skete i slutningen af Harry Potter og Flammernes Pokal, hvor den onde Lord Voldemort vendte tilbage. Der er dog ikke særligt mange der tror på, at han rent faktisk er kommet tilbage, og slet ikke Ministeriet for Magi.