Table of Contents:

 1. Hvem spiller nattens konge i Game of Thrones?
 2. Er Game of Thrones en bog?
 3. Hvor mange bøger er der i Game of Thrones?
 4. Hvem er hvem i Game of Thrones?
 5. Hvem er hovedpersonen i Game of Thrones?
 6. Hvor er Game of Thrones optaget henne?
 7. Hvornår udkommer vinterens vinde?
 8. Hvor mange danske skuespillere er med i Game of Thrones?
 9. Hvor mange danskere er med i got?
 10. Hvem har skrevet musikken til Game of Thrones?
 11. Hvor mange dør i Game of Thrones?
 12. Hvornår udkom Game of Thrones?
 13. Hvordan slutter Game of Thrones?
 14. Hvor meget koster det at lave Game of Thrones?

Hvem spiller nattens konge i Game of Thrones?

Spillet af Han spilles af skuespilleren Kit Harington, og debuterer i den første episode af sæson 1.

Er Game of Thrones en bog?

Game of Thrones - George R. R. Martin - Dansk Bag serien er bøgerne af George R.R. Martin. Bogserien går under navnet En sang om ild og is, og den første bog, Kampen om tronen, udkom på engelsk i 1996 og dansk i 2011.

Hvor mange bøger er der i Game of Thrones?

Serien består af fem bind, hvoraf det første udkom i 1992, og er planlagt at skulle være på syv bind i alt. George R. R. Martin har vundet priser for alle fem udgivet bøger i Game of Thrones serien. Der er flere bøger under forberedelse, og diverse sidehistorier.

Hvem er hvem i Game of Thrones?

Medvirkende
 • Sean Bean som Eddard "Ned" Stark.
 • Peter Dinklage som Tyrion Lannister.
 • Mark Addy som Kong Robert Baratheon.
 • Nikolaj Coster-Waldau som Sir Jaime Lannister.
 • Michelle Fairley som Catelyn Stark.
 • Lena Headey som Cersei Lannister.
 • Emilia Clarke som Daenerys Targaryen.
 • Iain Glen som Ser Jorah Mormont.

Hvem er hovedpersonen i Game of Thrones?

Hovedrollerne
SkuespillerRolleAntal episoder
Sean BeanLord Eddard "Ned" Stark9 episoder
Mark Addykong Robert Baratheon7 episoder
Nikolaj Coster-WaldauSer Jaime Lannister8 episoder
Michelle FairleyLady Catelyn Stark9 episoder

Hvor er Game of Thrones optaget henne?

Det meste af Game of Thrones er optaget i Nordirland, der udgør en fantastisk kulisse til serien. Castle Ward syd for Belfast lægger hus til Winterfells gård, mens Tollymore Forest Park udgør den omkringliggende vildmark.

Hvornår udkommer vinterens vinde?

Forhåbningen er, at bogen udkommer en gang i 2021. Normalt skydes de helt store titler til en gang i efteråret, så der kan komme et flot julesalg. Derfor kan man godt spå om en oktober-release på det næste bind. Den seneste bog i serien udkom i 2011, så 'The Winds of Winter' vil have været 10 år undervejs.

Hvor mange danske skuespillere er med i Game of Thrones?

Danskere i "Game of Thrones" Asbæk er dog bare én af fem danskere, der enten har eller stadigvæk medvirker i TV-serien, hvor næsten alle kæmper om jerntronen i byen Kings Landing. Allerede i det første afsnit fra 2011 dukkede Dar Salim op. I seks afsnit kunne vi nyde ham som Khal Drogos hjælper Qotho.

Hvor mange danskere er med i got?

Danskere i "Game of Thrones" Asbæk er dog bare én af fem danskere, der enten har eller stadigvæk medvirker i TV-serien, hvor næsten alle kæmper om jerntronen i byen Kings Landing. Allerede i det første afsnit fra 2011 dukkede Dar Salim op. I seks afsnit kunne vi nyde ham som Khal Drogos hjælper Qotho.

Hvem har skrevet musikken til Game of Thrones?

Otte sæsoner af 'Game of Thrones' når sin afslutning, og sideløbende med serien har vi i tilgift fået serveret masser af fantastisk musik af komponisten Ramin Djawadi, der har kreeret enkeltstående soundtracks til samtlige sæsoner. Det er en gigantisk bedrift, han har begået.

Hvor mange dør i Game of Thrones?

Der er kun 5 afsnit i hele serien uden dødsfald Jeps, selvom det lyder fuldstændigt sindssygt, så er der faktisk kun 5 afsnit i hele serien, hvor der ikke er et dødsfald på skærmen. Kun to af dem – The Bear and the Maiden Fair (sæson 3) og Blood of My Blood (sæson 6) – har ingen dødsfald på eller af skærmen.

Hvornår udkom Game of Thrones?

Den første sæson af fantasy tv-drama-serien Game of Thrones havde premiere på HBO den 17. april 2011, og finale den 19. juni 2011, og blev om søndagen kl. 21:00 i USA.

Hvordan slutter Game of Thrones?

VINDERE Sansa Stark og Arya Stark Men deres veje skilles i dette afsnit, hvor Sansa kræver Nordens uafhængighed og bliver tildelt rollen som dronning overfor sit folk. Sansa er sammen med Bran den helt store vinder og få ting er mere tilfredsstillende efter alt, hvad hun har været igennem.

Hvor meget koster det at lave Game of Thrones?

Sjette sæson af Game of Thrones har et vanvittigt budget på hele $100 millioner (663 millioner kroner), og ja, så kan du selv regne ud, hvor meget der altså bliver sat af til hvert enkelt af sæsonens 10 afsnit. Men hvad går pengene til?