Table of Contents:

  1. Hvem er medlem af Hells Angels?
  2. Hvad er Nomad?
  3. Hvad betyder Hells Angels mærker?
  4. Hvem grundlagde Hells Angels Danmark?
  5. Hvad er Nomad rocker?
  6. Hvor er der nomader?
  7. Hvad betyder 666 i Hells Angels?
  8. Hvad betyder Filthy Few?
  9. Hvor er rockerne?
  10. Hvorfor hedder det rocker?

Hvem er medlem af Hells Angels?

Det er anslået, at rockergruppen har mere end 16.000 "brødre" og "prospects" i 189 lokalafdelinger (chapter) i 22 lande over hele verden. Hells Angels har følgende afdelinger i Danmark: København, Aarhus, Odense, Aalborg, Randers, Amager og Ishøj.

Hvad er Nomad?

Nomader er en betegnelse for folkegrupper, som flytter fra sted til sted, uden at have et fast bosted. Ordet kommer af græsk nomas, afledt af nomos (=græsgang). Nomas betyder imidlertid ikke "omflakkende", men betegner dyr, der græsser, eller person, der lever af sådanne dyr.

Hvad betyder Hells Angels mærker?

Hells Angels har fire forskellige mærker der kan blive sat på deres MC-uniform. De fire er: Dequiallo, Bastard Brigade, Filthy Few og Frontline. De første to betyder hhv. vold mod politiet og drabsforsøg, de sidste to betyder, at medlemmet har slået ihjel for klubben.

Hvem grundlagde Hells Angels Danmark?

Hvem er Jørn 'Jønke' Nielsen? Jørn 'Jønke' Nielsen er muligvis Danmarks mest kendte rocker. Den nu 42-årige mand er mangeårigt medlem af Hells Angels og var med til at stifte Hells Angels MC i Skandinavien. Hans karriere inden for bikermiljøet begyndte, da han som 14-15-årig blev medlem af en knallertbande.

Hvad er Nomad rocker?

Nomads MC fra København, havde på en mc-ferie mødt nogle medlemmer fra en klub i Amsterdam, som kaldte sig Hells Angels. Der var tale om en bogus-klub (uoriginale Hells Angels) men de søgte senere optagelse i Hells Angels MC World. Hollænderne besøgte danskerne og omvendt.

Hvor er der nomader?

Nomader eksisterer den dag i dag i de udstrakte ørkener, sparsomt bevoksede stepper og bjerge som strækker sig i et bredt bælte fra Vestafrikas Atlanterhavskyst tværs over Nordafrika, Mellemøsten, Iran, Afghanistan, Centralasien, Mongoliet og Tibet til langt ind i Gobi-ørkenen i Kina.

Hvad betyder 666 i Hells Angels?

Andre tatoveringer, der flittigt benyttes i Hells Angels, er tallene 666 og 81, hvor sidstnævnte repræsenterer det ottende og det første bogstav i alfabetet, nemlig H og A - altså en forkortelse for Hells Angels.

Hvad betyder Filthy Few?

FILTHY FEW Betyder 'Beskidte Få' og henvi- ser til drabsmænd, en hædersbevisning, der viser, at bæreren har begået drab til fordel for Hells Angels. Han tilhører dermed en eliteenhed (Filthy Few) inden for eliten (Hells Angels).

Hvor er rockerne?

I 2019, 20 har der årligt været indsat omkring 400 rockere og bandemedlemmer i de danske fængsler. Til gengæld har 2021 ikke budt på lige så meget vold og kriminalitet som i de foregående år.

Hvorfor hedder det rocker?

Ordet 'rocker' betød oprindeligt en tilhænger af rockmusik, men betegnelsen erstattede i 1970'erne 'læderjakke' eller 'vild engel'. I dag bruges ordet rocker i Danmark, Tyskland og Frankrig om en international subkultur af motorcykelentusiaster, som er organiseret i grupper eller bander.