Table of Contents:

 1. Hvornår er det en sø?
 2. Hvad står sø for?
 3. Hvordan sætter man Skrubbegarn?
 4. Hvordan bliver man bierhvervsfisker?
 5. Hvornår er det sæson for ål?
 6. Hvad er forskellen på et vandhul og en sø?
 7. Hvad er SOE?
 8. Hvor ligger verdens dybeste sø?
 9. Hvordan sættes flydegarn?
 10. Hvordan måler man maskestørrelse på garn?
 11. Hvem må sælge fisk?

Hvornår er det en sø?

En består af et stort rumfang ferskvand. Søen kan evt. i perioder have afløb til andre søer eller havet via et eller flere vandløb. Små stillestående søer uden tilløb eller afløb kaldes undertiden vandhuller.

Hvad står sø for?

substantiv, fælleskøn (opslaget er forkortet – læs hele artiklen på ordnet.dk) -en, -er, -erne [ˈsøˀ] i sammensætning: [ˈsø-] norrønt sjór, engelsk sea 1 stor, stillestående vandmasse der er omgivet af land indsø 1.

Hvordan sætter man Skrubbegarn?

Garnene fastholdes på havbunden ved hjælp af ankre. Garnet i sig selv fungerer som en netvæg, som fiskene svømmer ind i og fanges. Øverst på garnet er der påsat flydere, der holder det oppe, mens bly i en line langs underkanten holder garnet tæt til bunden.

Hvordan bliver man bierhvervsfisker?

Bierhvervsfiskere skal, for at opretholde sin registrering, have fiskeri med en landingsværdi på mindst 5.000 kr. i det forudgående kalenderår. Kravet til landinger udgør 2.000 kr. for personer, der har nået folkepensionsalderen.

Hvornår er det sæson for ål?

NavnSæson
EngelskEuropean EelApril/maj - November/december Højsæson: Juli - Oktober
LatinAnguilla anguilla

Hvad er forskellen på et vandhul og en sø?

Det er primært størrelsen, der er afgørende for om der er tale om et vandhul (< 1 ha) eller en . Vandhuller kan inddeles efter deres oprindelse i hhv.

Hvad er SOE?

Special Operations Executive (SOE) var en hemmelig britisk efterretnings- og sabotageorganisation, som blev oprettet i 1940. Organisationen skulle koordinere modstandsarbejde og sabotage i de tyskbesatte områder under 2. verdenskrig.

Hvor ligger verdens dybeste sø?

Øvre (engelsk: Lake Superior) er den største af de fem store søer (Great Lakes) i Nordamerika og den næststørste i verden efter det Kaspiske Hav. Grænsen mellem USA og Canada løber gennem søen. Søen er omgivet af den canadiske provins Ontario og staterne Minnesota, Wisconsin og Michigan i USA.

Hvordan sættes flydegarn?

Garnene fastholdes på havbunden ved hjælp af ankre. Garnet i sig selv fungerer som en netvæg, som fiskene svømmer ind i og fanges. Øverst på garnet er der påsat flydere, der holder det oppe, mens bly i en line langs underkanten holder garnet tæt til bunden.

Hvordan måler man maskestørrelse på garn?

Maskestørrelse - beregnes som følger:
 1. DOBBELT KNUDE.
 2. STRAKT I DYBDEN.
 3. FREMSILLES MED KANTMASKE OVER/UNDER.

Hvem må sælge fisk?

Hvis du er fisker eller dambruger, du sælge dine fisk og krebsdyr fra fiskefartøjet eller dambruget direkte til forbrugere, butikker og restauranter på en række betingelser.