Table of Contents:

 1. Hvor mange kort er der i et kortspil uden billedkort?
 2. Hvor ligger Frankrig på kortet?
 3. Hvordan finder man ud af sandsynligheden?
 4. Hvad er sandsynligheden for at slå en 12 med to terninger?
 5. Hvor mange røde billedkort er der i et kortspil?
 6. Hvad er en jævn sandsynlighed?
 7. Hvilke lande ligger rundt om Frankrig?
 8. Hvilke lande ligger nord for Frankrig?
 9. Hvad er kortspil lavet af?

Hvor mange kort er der i et kortspil uden billedkort?

"Almindelige spillekort består af 52 kort i fire symboler med værdier fra 1 (es) til 10 plus billedkortene knægt, dame og konge, mens jokerkortene er uden for nummer." Es kaldes et honnørkort sammen med konge, dame og knægt og af og til 10.

Hvor ligger Frankrig på kortet?

Frankrig ligger i Vesteuropa ved Atlanterhavskysten (Biscayabugten og Den Engelske Kanal) sydøst for Storbritannien, mellem Belgien, Luxembourg, Tyskland, Schweiz og Italien i nord og øst og Spanien i syd, og med kystlinje mod Middelhavet i sydvest.

Hvordan finder man ud af sandsynligheden?

P (A) = n (E) / n (S)
 1. P (A) siges at være sandsynligheden for en begivenhed 'A'
 2. n (E) siges at være antallet af gunstige resultater.
 3. n (S) siges at være som antallet af begivenheder på prøvestedet.

Hvad er sandsynligheden for at slå en 12 med to terninger?

Som et simpelt eksempel er det muligt eksakt at beregne, at chancen for at slå to ens ved et terningekast med to terninger er lig med 1/6 eller 16,666... %, hvorimod chancen for at slå to forskellige ved et terningekast med to terninger er lig med 1 – 1/6 = 5/% – 16,666...

Hvor mange røde billedkort er der i et kortspil?

Det almindeligste sæt spillekort i Nordeuropa, Nordamerika, Afrika og Asien er det franske sæt. Det består af 52 blade opdelt i fire kulører på hver 13 kort: spar, hjerter, klør og ruder. I det franske sæt er hver af de 13 kort nummereret som es, 2-10, knægt (undertiden "bonde"), dame og konge.

Hvad er en jævn sandsynlighed?

Ujævn sandsynlighed: Når sandsynligheden ikke er jævn, kan matematikken ikke bruges til at beregne sandsynligheden for en hændelse.

Hvilke lande ligger rundt om Frankrig?

Frankrig har kyst mod Atlanterhavet, den Engelske Kanal, Nordsøen og Middelhavet. I syd grænser det mod Spanien og Andorra, i øst mod Italien, Monaco og Schweiz og i nordøst mod Tyskland, Luxembourg og Belgien.

Hvilke lande ligger nord for Frankrig?

Hvor ligger Frankrig? Frankrig ligger i Vesteuropa og har kyst mod Atlanterhavet, den Engelske Kanal, Nordsøen og Middelhavet. I syd grænser Frankrig op mod Spanien og Andorra, i øst mod Italien, Monaco og Schweiz, i nordøst mod Tyskland, Luxembourg og Belgien.

Hvad er kortspil lavet af?

Det består af 52 blade opdelt i fire kulører på hver 13 kort: spar, hjerter, klør og ruder. I det franske sæt er hver af de 13 kort nummereret som es, 2-10, knægt (undertiden "bonde"), dame og konge. Pakker med det franske sæt er desuden som regel forsynet med 3-4 jokere.