Table of Contents:

 1. Er Norge ude af VM håndbold?
 2. Hvorfor spiller Holland uden tilskuere?
 3. Hvor kan man se Holland Norge?
 4. Hvem vandt VM i håndbold herrer 2021?
 5. Hvad er mellemrunde i håndbold?
 6. Er Holland lukket ned?
 7. Hvem viser Danmark Holland?
 8. Hvornår spiller Danmark mod Holland håndbold?
 9. Hvornår vandt herrerne VM i håndbold?
 10. Hvem vinder EM håndbold 2022?
 11. Hvem er i mellemrunden?
 12. Hvornår spilles semifinalerne i håndbold?
 13. Er butikker åbne i Holland?

Er Norge ude af VM håndbold?

Norge vandt deres fjerde VM-titel, efter finalesejr over Frankrig 29-22....
VM i håndbold 2021 (kvinder)
Dato1.–19. december 2021
Deltagere32 (fra 32 lande)
Spillested4 (i 4 værtsbyer)
Slutstilling

Hvorfor spiller Holland uden tilskuere?

Som følge af Hollands nedlukning bliver det uden tilskuere, når hollænderne tager imod Norge på tirsdag. ... På et pressemøde fredag aften meddelte den hollandske premierminister, Mark Rutte, at Holland lukker delvist ned i tre uger som følge af stigende smitte med coronavirus i landet.

Hvor kan man se Holland Norge?

Inden de sidste kamp i mellemrundens gruppe 2 kan både Holland, Sverige og Norge gå videre til kvartfinalerne. Kun to af nationerne får en plads. Se VM på TV 2, TV 2 SPORT, TV 2 SPORT X og TV 2 PLAY - sendeplanen finder du her.

Hvem vandt VM i håndbold herrer 2021?

VM i håndbold 2021 (mænd)
VinderDanmark
Nr. 2Sverige
Nr. 3Spanien
Nr. 4Frankrig

Hvad er mellemrunde i håndbold?

Vores syv spillere, der er med deres respektive landshold, er alle med videre til mellemrunden. Her venter landene fire kampe, hvor de to bedste hold fra hver pulje får en billet til semifinalen. Danmark og Island er i pulje med Frankrig, Kroatien, Holland og Montenegro.

Er Holland lukket ned?

Holland lukker ned i morgen. Sådan lyder det fra den hollandske premierminister Mark Rutte på et pressemøde her til aften, hvor han annoncerer en omfattende nedlukning af landet over jul og nytår. - Dette er uundgåeligt på grund af den femte bølge, der kommer som følge af omikronvarianten, siger Rutte ifølge Ritzau.

Hvem viser Danmark Holland?

marts 2022
 • lør 26. Holland. Danmark. Amsterdam. Kl. 20:45. Venskabskamp. Kanal 5.
 • tir 29. Danmark. Serbien. Parken. Kl. 18:00. Venskabskamp. Kanal 5.

Hvornår spiller Danmark mod Holland håndbold?

Kampen mellem Danmark og Holland begynder klokken 18.00 og kan følges i LIGA på P3 eller ses på TV 2.

Hvornår vandt herrerne VM i håndbold?

Danmark de gode resultater under EM 2012 (Serbien), hvor de vandt titlen efter at have slået Serbien i finalen med 21-19. Holdet vandt for første gang verdensmesterskabet i herrehåndbold i 2019, på hjemmebane og forsvarede efterfølgende selvsamme titel, to år efter, ved VM 2021 i Egypten.

Hvem vinder EM håndbold 2022?

Sverige vandt finalen over Spanien 27-26. Efter et nederlag i semifinalen til et taktisk velspillende Spanien , vandt herrelandsholdet bronzemedaljer ved at besejre Frankrig 35-32. Sverige vandt finalen over Spanien 27-26. Danmarks herrelandshold i håndbold har gjort det godt og overbevisende ved dette EM.

Hvem er i mellemrunden?

Sverige og Norge i samme mellemrunde Sverige og Norge er i gruppe 2 med Tyskland, Spanien, Rusland og Polen. Sverige har fået en hård start på slutrunden bl. a. grundet flere coronatilfælde og udskiftninger i truppen.

Hvornår spilles semifinalerne i håndbold?

Det er blevet til fem sejre af seks mulige, så nu venter Spanien i semifinalen, der spilles fredag den 28. januar kl. 18:00. Landsholdet vandt på overbevisende manér de tre første kampe i den indledende runde (30-21 over Montenegro, 34-23 over Slovenien og 31-21 over Nordmakedonien).

Er butikker åbne i Holland?

Åbningstider. Butikker: De fleste butikker er åbne fra kl. 09.00 til 18.00 tirsdag – fredag, og på lørdage fra kl. 09.00 til 17.00.