Table of Contents:

 1. Hvad skete der med Frederik i LEGO Masters?
 2. Hvem røg ud i LEGO Masters?
 3. Hvor mange klodser er der i LEGO Masters?
 4. Hvem er deltagerne i LEGO Masters?
 5. Hvad laver Magnus og Frederik?
 6. Hvem vandt Lego Master 2021?
 7. Hvem vinder LEGO Masters 2021?
 8. Hvad er gevinsten i LEGO Masters?
 9. Hvem vinder Lego Master Danmark?
 10. Hvor gammel er Magnus fra Lego Masters?
 11. Hvem vandt Lego Master Danmark?
 12. Hvad vinder man i Lego Masters Danmark?
 13. Hvor kommer Rune og Kim fra?
 14. Hvor bliver Lego Master optaget?
 15. Hvem vandt Lego Masters 2021?

Hvad skete der med Frederik i LEGO Masters?

Frederik Ankjær Normann Pedersens deltagelse i Lego Masters sluttede i aftes. Sammen med sin makker, Albert Duus Finsen, blev de sendt ud af konkurrencen.

Hvem røg ud i LEGO Masters?

Den 27-årige frederikshavner Frederik Ankjær Normann Pedersen røg i aftes ud af LEGO Masters på TV 2. Han studerer i dag til arkitekt i Aarhus, men voksede op tæt på Plantagen i Frederikshavn, gik på Fladstrand Skole (i dag Frydenstrandskolen) og blev htx-student fra EUC Nord i Frederikshavn.

Hvor mange klodser er der i LEGO Masters?

Blev ansat lidt tilfældigt: Fynbo endte med at designe de største succeser i Legos historie. 46-årge Søren Dyrhøj fra Nyborg er dommer i det nye TV 2-program 'Lego Masters' og har omkring 200.000 klodser i hjemmet i Billund.

Hvem er deltagerne i LEGO Masters?

 • Mød værten – Victor Lander. ...
 • Mød dommeren – Søren Dyrhøj. ...
 • Mød deltagerne – Albert og Frederik. ...
 • Mød deltagerne – Magnus og Frederik. ...
 • Mød deltagerne – Kim og Tomas. ...
 • Mød deltagerne – Lasse og Esben. ...
 • Mød deltagerne – Marvin og Jonas. ...
 • Mød deltagerne – Lisanette og Nick.

Hvad laver Magnus og Frederik?

Magnus var ansat som sælger og supervisor i Lego-butikken indtil 2019 og inden nedlukningen som teamkoordinator i Legoland i Billund, men arbejder nu i en genbrugsforretning. Frederik er fortsat deltidsansat som sælger i Lego-butikken.

Hvem vandt Lego Master 2021?

april 2021. Komikeren Victor Lander var vært i den første sæson af programmet. Dommeren var Søren Dyrhøj, der arbejder som Design Master for Lego....Farvekoder:
Vindere
Parret vandt guldklodsen
Parret var fredet til næste program, da der ikke var nogen der eliminering i første og fjerde program

Hvem vinder LEGO Masters 2021?

Vinderne af "LEGO Masters" 2021 Magnus og Frederik placerede deres minifigurer i Miniland i Legoland. Vinderne af "LEGO Masters" 2021 Magnus og Frederik placerede deres minifigurer i Miniland i Legoland. Vinderne af "LEGO Masters" 2021 Magnus og Frederik placerede deres minifigurer i Miniland i Legoland.

Hvad er gevinsten i LEGO Masters?

Det, de tre finalepar skaber i finalen, bliver udstillet i Lego House i Billund. For vinderparret følger en ekstra præmie. De bliver nemlig lavet i lego-klodser og udstillet i Miniland i Legoland i Billund.

Hvem vinder Lego Master Danmark?

Fredag aften blev de første vindere af det danske 'Lego Masters' fundet, og makkerparret har store planer for, hvad sejren skal føre til. Vinderne blev 30-årige Magnus Klint Sørensen og 31-årige Frederik Randbøll Jørgensen, og de to gamle gymnasiekammerater har stadig svært ved at forstå, at de løb med sejren.

Hvor gammel er Magnus fra Lego Masters?

I fem uger har Frederik, 31, og Magnus, 30, begejstret i 'Lego Masters'. Makkerparret, der blev venner i gymnasiet, præsenteres som to kæmpe Lego-entusiaster, hvor den ene har en bachelor i arkitektur, og den anden er uddannet civilingeniør inden for design og innovation.

Hvem vandt Lego Master Danmark?

Én af Magnus og Frederiks mange præmier var, at de skulle bygges i Lego-klodser og placeres i Miniland i LEGOLAND i Billund. En æra er slut for Magnus og Frederik, der fredag vandtLEGO Masters” som de første danskere nogensinde.

Hvad vinder man i Lego Masters Danmark?

- Magnus har jo tænkt sig at bygge en kamin med en kaminhylde, siger Frederik. - Ja, det har jeg joket med min kæreste om. Hvis vi vandt, var vi nødt til at bygge en kaminhylde til trofæet, og nu har vi jo vundet, siger Magnus.

Hvor kommer Rune og Kim fra?

Kim (tv) på 56 år og Rune på 22 år er far og søn fra Hvidovre. Kim ejer en planteskole, Rune er plastmagerlærling. Kim (tv) på 56 år og Rune på 22 år er far og søn fra Hvidovre. Kim ejer en planteskole, og hans LEGO-styrker er huse, landskab og middelalderen.

Hvor bliver Lego Master optaget?

august 2021. Hvis du bliver indkaldt til casting, skal du afsætte det meste af dagen. – Der optages i studie i København og du skal afsætte 7 sammenhængende uger i perioden uge 38-48. Endelig periode følger.

Hvem vandt Lego Masters 2021?

Vinderne af "LEGO Masters" 2021 Magnus og Frederik placerede deres minifigurer i Miniland i Legoland. Vinderne af "LEGO Masters" 2021 Magnus og Frederik placerede deres minifigurer i Miniland i Legoland. Vinderne af "LEGO Masters" 2021 Magnus og Frederik placerede deres minifigurer i Miniland i Legoland.