Table of Contents:

 1. Er der strande i Venedig?
 2. Hvor kan man bade i Venedig?
 3. Hvor skal man bo på Lidoen?
 4. Hvordan kommer man ind i Venedig?
 5. Hvor skal man bo i Bibione?
 6. Hvor skal man bo i Verona?
 7. Hvilken region ligger Bibione i?
 8. Kan man bade i Verona?
 9. Hvor skal man spise i Lazise?

Er der strande i Venedig?

Der er både gratis strande og private strande, hvor du betaler for en solstol. En populær kyststrækning på Lido er Gran Viale Santa Maria Elisabetta, mens D'Annunzio betragtes som en af de mest turistvenlige.

Hvor kan man bade i Venedig?

Venedigs badestrande er synonymt med Lido. Øen, der på italiensk hedder Lido di Venezia ligger kun et enkelt stop med vandbussen fra Venedig og er noget af en first mover. Det er nemlig verdens første baderesort. Lidoen strækker sig langs en 12 km lang, smal tange, der skiller lagunen fra havet.

Hvor skal man bo på Lidoen?

Bibione ved Lidoen Bibione har udviklet sig siden hastigt 60'erne ved at satse sig på familievenlige omgivelser og en effektiv service. Det er således ikke svært at begå sig her, da stort set alle de lokale kan de nødvendige gloser - og mere end det - på engelsk og tysk.

Hvordan kommer man ind i Venedig?

Den hurtigste måde, hvordan man kan komme til Venedig, er at flyve. I Venedig findes der to lufthavne - Venedig Treviso og Venedig Marco Polo. Begge ligger på fastlandet. Lufthavnen i Trevis er mindre og ligger længere væk fra centrum, men der lander de billigere fly af Wizz Air.

Hvor skal man bo i Bibione?

Hvor skal jeg bo i Bibione? Hotel San Michele er et 4-stjernet hotel som vi har fundet i nærheden af stranden. Her er der udendørs pool og egen restaurant. Med sin flotte facade føler man sig allerede velkommen inden du går ind.

Hvor skal man bo i Verona?

I Veronas centrum ligger alt inden for en rimelig gåafstand. Gå f. eks. til den store smukke plads Piazza Bra, hvor den imponerende gamle romerske Arena di Verona ligger.

Hvilken region ligger Bibione i?

Veneto-regionen, som Bibione ligger i, er en vigtig historisk region i Italien. Den inviterer til at hele familien sætter sig i bilen og tager lidt rundt på eventyr i dagtimerne. Her kan I, efter forholdsvis korte køreture, besøge både uforlignelige Venedig og imponerende Verona.

Kan man bade i Verona?

Ønsker du at tage til havet, kan det anbefales at tage til Venedig og derfra tage en Vaporetto (båd-bus) til øen Lido di Venezia. Her finder man en dejlig lang strand, hvor der er forbavsende få turister, men mange lokale.

Hvor skal man spise i Lazise?

 • Restauranter i nærheden af Hotel Giulietta Romeo.
 • Restauranter i nærheden af Quellenhof Luxury Resort Lazise.
 • Restauranter i nærheden af Hotel Relais agli Olivi.
 • Restauranter i nærheden af Hotel Corte Valier.
 • Restauranter i nærheden af Principe Di Lazise.
 • Restauranter i nærheden af Relais Corte Pontigliardo.