Table of Contents:

  1. Hvordan mødtes ABBA?
  2. Hvad hedder ABBAs 7 album?
  3. Hvad hedder sangerne i ABBA?
  4. Hvor mange børn fik ABBA?
  5. Hvad hedder ABBAs 6 album fra 1979?
  6. Hvor rige blev ABBA?
  7. Hvornår gav ABBA koncert i Danmark?
  8. Hvor gammel er Bjørn fra ABBA?
  9. Hvor bor Agnetha Faltskog idag?

Hvordan mødtes ABBA?

Gruppen dannes I 1969-70 mødte de henholdsvis Agnetha og Anni-Frid, og de fire optrådte første gang sammen på tv i 1970 med en kort version af sangen California, Here I Come. ABBA blev dannet af Björn Ulvaeus fra Hootenanny Singers og Benny Andersson fra Hep Stars.

Hvad hedder ABBAs 7 album?

november 1980. Albummet, som er gruppens 7., er indspillet mellem februar og oktober 1980. Et af de sidste numre, der blev færdiggjort, var titelnummeret. Super Trouper er betegnet som et af ABBAs bedste, og især 'The Winner Takes It All' er en af favoritterne, også hos gruppen selv.

Hvad hedder sangerne i ABBA?

ABBA var forbogstaverne til Agnetha Fältskog, Björn Ulvaeus, Benny Andersson og Anni-Frid Lyngstad. Det blev starten på en succes, der kun er overgået af The Beatles.

Hvor mange børn fik ABBA?

april 1950 i Jönköping, Sverige) er en svensk sanger, der blev verdenskendt som medlem af ABBA....
Agnetha Fältskog
ÆgtefælleBjörn Ulvaeus ()
BørnChristian Ulvaeus, Linda Ulvaeus
SprogEngelsk, svensk
GenreDansbandsmusik, europop, disco med flere

Hvad hedder ABBAs 6 album fra 1979?

Voulez-Vous var ABBAs sjette album. Optagelsen af albummet begyndte i marts 1978 og fortsatte til marts 1979. Det blev udgivet i Sverige 23.

Hvor rige blev ABBA?

Sidste år blev overskuddet i produktionsselskabet på 194 mio. svenske kr., som svarer til knap 160 mio. danske kr. Guldregnen skyldes blandt andet, at Abba-musicalen Mamma Mia forsat er meget populær og i øjeblikket trækker fulde huse i 16 lande verden over.

Hvornår gav ABBA koncert i Danmark?

Den svenske supergruppe ABBA gav i aftes koncert i Brøndby-hallen i København som led i en Europa-turne Der var fuld hus og fin stemning.

Hvor gammel er Bjørn fra ABBA?

76 år (25. april 1945)Björn Ulvaeus / Alder

Hvor bor Agnetha Faltskog idag?

I dag lever hun et tilbagetrukkent liv i den eksklusive Stokholmske forstad, Ekerö, tæt på sine to børn, Christian og Linda, som hun har med eks-manden Björn Ulveaus; Sønnen Christian, hans partner og deres datter samt datteren Linda, hendes sin mand og deres tre børn.