Table of Contents:

  1. Hvem kommer til 90 fest?
  2. Hvem kommer til 90 er fest?
  3. Hvornår er der 90 fest?
  4. Hvordan var samfundet i 1990 erne?
  5. Hvad lavede børn i 1990?
  6. Hvornår slutter 90 fest Rødovre?

Hvem kommer til 90 fest?

Store legender kommer De helt store navne er Maxi Jazz fra Faithless, Coolio, Cascada, Boyzlife, Bomfunk MC, A1, East 17, DJ SASH med flere. Der er lige nu et begrænset antal billetter i salg til Odense, som ventes udsolgt relativt hurtigt.

Hvem kommer til 90 er fest?

Alban, Drömhus, Haddaway, Infernal, S.O.A.P. , S.O.S., Svenstrup & Vendelboe, Whigfield, Dr. Bombay, Barcode Brothers, Cargo, ItaloBrothers.

Hvornår er der 90 fest?

Kom med når vi holder et brag af en fest med vores kæmpe festkaravane på dyrskuepladsen i Aalborg, lørdag den 4. juni 2022, hvor vi sammen med jer, skaber den VILDESTE fest!

Hvordan var samfundet i 1990 erne?

I 1989/90 forsvandt opdelingen mellem øst- og vest-blokkene, og den kolde krig sluttede med Sovjetunionens opløsning i 1991. Globalisering er siden 1990'erne blevet et hyppigt anvendt begreb, som signalerer, at danskerne blev stadig mere afhængige af omverdenen, økonomisk, politisk og socialt.

Hvad lavede børn i 1990?

Venindehalskæder, Diddl-papir, lavalamper og Tamagotchier – hvis du ved præcist, hvad vi taler om, så er du nok barn af 90'erne!

Hvornår slutter 90 fest Rødovre?

“Vi er kede af det på festivalernes vegne, men vi vil ikke skubbe vores fest yderligere et år,” siger Riffi Haddaoui, partner på Vi Elsker 90'erne. Dog må festerne i henholdsvis Rødovre den 22. maj og i Åbenrå den 5. juni flyttes til august måned, men det har hele tiden været en del af planen.