Table of Contents:

  1. Er der fest i Rødovre?
  2. Hvem kommer til ?
  3. Hvad skal jeg have på til 90 er fest?
  4. Hvem spiller til vi elsker ?
  5. Hvad tid slutter vi elsker 90?
  6. Hvem kommer til ?
  7. Hvornår var Poptiden?
  8. Er 90 er fest aflyst?
  9. Hvornår starter vi elsker 90 erne?

Er der fest i Rødovre?

Rødovre er som det første venue allerede udsolgt med 10.000 billetter, hvorfor Vi Elsker 90'erne den 14. august har ansøgt om at opstille to venues, så alle, der har købt billet til årets brag, sikres adgang til dét der lige pludselig går hen og bliver Danmarks største festivaloplevelse i 2021.

Hvem kommer til ?

2 Unlimited, A1, Antiloop, Blå Øjne, Boyzlife, Brooklyn Bounce, Cascada, Cut'N'Move, DJ Sash!, Dr. Alban, Drömhus, Haddaway, Infernal, S.O.A.P. , S.O.S., Svenstrup & Vendelboe, Whigfield, Dr.

Hvad skal jeg have på til 90 er fest?

En 90'er fest betyder dekoration i lange baner Tip: Gå efter ting som farverige balloner, CD'er i massevis, neonlys og gerne i form af lavalamper, grafitti, kassettebånd, glimmer, konfetti – ja, listen bliver ved.

Hvem spiller til vi elsker ?

De helt store navne er Maxi Jazz fra Faithless, Coolio, Cascada, Boyzlife, Bomfunk MC, A1, East 17, DJ SASH med flere. Der er lige nu et begrænset antal billetter i salg til Odense, som ventes udsolgt relativt hurtigt. Det skyldes, at der i forvejen er 90 procent af gæsterne, som har beholdt deres billet fra sidste år.

Hvad tid slutter vi elsker 90?

Populære Boyzlife går på efter klokken 20.00, hvor Barcode Brothers og Brooklyn Bounce også spiller. Det hele slutter med fest og 90'er ballade med Cascada, Italobrothers og Infernal.

Hvem kommer til ?

Store legender kommer De helt store navne er Maxi Jazz fra Faithless, Coolio, Cascada, Boyzlife, Bomfunk MC, A1, East 17, DJ SASH med flere. Der er lige nu et begrænset antal billetter i salg til Aalborg, som ventes udsolgt relativt hurtigt.

Hvornår var Poptiden?

Poptiden | Teenager i 00'erne – se mænds mode i 00'erne | Woman.dk.

Er 90 er fest aflyst?

Men ganske som alle øvrige store arrangementer, så er Vi Elsker 90'erne også aflyst i 2020. I stedet satser man på at rykke de fleste af artisterne på plakaten til en kæmpe 10 års jubilæumsfest i 2021. Den kommer selvfølgelig også til hjemmebane Rødovre, hvor datoen også allerede nu er officiel.

Hvornår starter vi elsker 90 erne?

Skal du til koncerten Vi elsker 90'erne, som finder sted lørdag d. 21. august 2021 på Dyrskuepladsen i Aalborg, kører NT dig ud og hjem. Fra Aalborg Busterminal er der indsat ekstrabusser på linje 1, i tidsrummet 10.30 til 14.00.