Table of Contents:

  1. Hvilken oplader til Tesla?
  2. Hvem er Clever?
  3. Hvor kan man oplade en Tesla?
  4. Hvilket stik bruger Tesla?
  5. Hvilken Ladeboks er bedst?

Hvilken oplader til Tesla?

Wall Connector En Tesla kan dog også oplades med det mobile ladekabel eller ved universelle ladestationer med et Type 2-stik. Bemærk: Det anbefales ikke at oplade din bil fra husholdningsstik. Kontakt en autoriseret elektriker.

Hvem er Clever?

Clever er ejet af den andelsejede energi- og fibernetkoncern Andel (94,9 % ejerandel) og NRGi-koncernen (5,1 % ejerandel). Vi har som mål at sætte fuld kraft på elbilerne i hele Norden, for det er vejen frem.

Hvor kan man oplade en Tesla?

En Tesla kan dog også oplades med det mobile ladekabel eller ved universelle ladestationer med et Type 2-stik. Bemærk: Det anbefales ikke at oplade din bil fra husholdningsstik. Kontakt en autoriseret elektriker. For at opnå den bedste opladningsoplevelse derhjemme anbefaler vi installation af en Wall Connector.

Hvilket stik bruger Tesla?

Tesla bruger typisk Type 2 bilstik på deres ladekabler til alle deres elbil-modeller, så kablerne i denne kategori er af typen Schuko til Type 2 eller Type 2 til Type 2. Schuko til Type 2 kabler kaldes også Mode 2 (opladning via stikkontakt) mens Type 2 til Type 2 kabler kaldes Mode 3 (Ladestation til elbil).

Hvilken Ladeboks er bedst?

De fleste elbiler lader med enten 3,7kw el. 11kw. Derfor anbefaler vi at man får opsat en 11kw ladeboks, da denne også er fremtidssikret, og på den måde undgår man, at skulle betale for en opgradering senere. Og ja, en bil som kun kan lade med 3,7kw kan sagtens lade på en 11kw ladeboks.