Table of Contents:

  1. Er Tesla fremtiden?
  2. Hvad koster det at lade Tesla Supercharger?
  3. Hvad koster den mindste Tesla?
  4. Er det gratis at oplade Tesla?
  5. Hvad koster en lille Tesla?
  6. Hvad er den mindste Tesla?

Er Tesla fremtiden?

Den nye opdaterede Model S er både vild og futuristisk. Teslas Model S revolutionerede bilverdenen med sine geniale - men enkle - løsninger. Bl. a. et batteri, som udgjorde hele undervognen og som betød, at den 100 % eldrevne bil pludselig kunne køre flere hundrede kilometer på en enkel opladning.

Hvad koster det at lade Tesla Supercharger?

Opladning uden abonnement Tesla: 3,1 kr pr kWh på SuperChargers – kun for Tesla.

Hvad koster den mindste Tesla?

I den dyre afdeling har Tesla nu omsider offentliggjort priserne på Model Y. Billigste version, Long Range-model med firehjulstræk og en officiel rækkevidde på 505 km, kommer til at koste 500.000 kr. Tesla Model Y koster 500.000 kr. i billigste udgave.

Er det gratis at oplade Tesla?

Tesla-ejere har indtil nu kunnet oplade gratisTesla's superladere, men efter årsskiftet skal nye kunder betale for det. Så er det slut - fra 1. januar 2017 vil folk som køber en ny Tesla ikke længere have mulighed for at benytte Tesla's opstillede superladere gratis.

Hvad koster en lille Tesla?

Den lille ZS koster med Comfort-udstyr nu 200.000 kr. Det er et fald på 20.000 kr. Modellen kan samtidig leases for 3.000 kr. om måneden med 0 kr.

Hvad er den mindste Tesla?

Så lykkedes det endelig Tesla at få gang i produktionen af mærkets mindste elbil, Model 3. Den er tredje og nyeste model fra amerikanske Tesla – et nyt bilmærke, der på kort tid har formået at ryste bilverden og sætte sit eget navn på verdenskortet.