Table of Contents:

  1. Er Tesla autopilot lovligt i Danmark?
  2. Er Tesla et godt køb?
  3. Er Tesla Model 3 et godt køb?
  4. Er Tesla en dyr bil?
  5. Hvad koster nyt batteri til en Tesla?
  6. Hvad koster et nyt batteri til Tesla?

Er Tesla autopilot lovligt i Danmark?

Du kan til enhver tid købe Autopilot, Enhanced Autopilot eller Fuldt selvkørende egenskaber via din Tesla-konto – og den nødvendige Autopilot-software vil blive tilføjet til din bil.

Er Tesla et godt køb?

Har du fået mod på at købe en elbil, ligger den nye Tesla Model 3 lige til højrebenet. Har du et budget på omkring 400.000 kr. er Tesla Model 3 en fin bil med super køreegenskaber og en nogenlunde bygge- og materialekvalitet. Den er lynende hurtig, nem at køre, overskuelig i trafikken og meget billig at holde kørende.

Er Tesla Model 3 et godt køb?

Her er Tesla på ingen måde på niveau med andre bilmærker, og det er synd. Vores anbefaling er derfor, at man blot køber bilens grundudstyr og hverken tilkøber den udvidede fartpilot til 29.200 kr. eller den med de „fuldt selvkørende egenskaber“ til 58.300 kr. De er simpelthen ikke pengene værd.

Er Tesla en dyr bil?

»Hvis to biler kører ind i en væg, og den ene bil er en Tesla, så vil Tesla'en altid være dyrest at reparere. Det skyldes, at de indeholder masser af sensorer og kameraer, som kan gå i stykker, og at det stadig er relativt få værksteder, der har ekspertisen og det rigtige værktøj til at reparere dem.

Hvad koster nyt batteri til en Tesla?

Lær hvad der afgør en elbils rækkevidde. Han oplyser, at nye batterier til en Tesla S koster omkring 120.000 kr., og det betyder, at brugtbilprisen skal være meget lav, hvis det skal kunne betale sig at skifte batterierne ud inden for en kort årrække.

Hvad koster et nyt batteri til Tesla?

Blandt de dyrere modeller er det umiddelbart kun Tesla, der har været på markedet længe nok til at batteriskifte kan være relevant og her er der eksempler på at det koster i omegnen af 125.000 kr. at skifte batteripakken.