Table of Contents:

  1. Hvilke Tesla har gratis opladning?
  2. Er det gratis at oplade sin Tesla?
  3. Hvor meget koster en Tesla om måneden?
  4. Kan man bruge Tesla Supercharger?
  5. Kan andre elbiler lade på Tesla lader?
  6. Hvem kan lade på Tesla Supercharger?

Hvilke Tesla har gratis opladning?

En af dem er Tesla Model S, som hvis man skulle sammenligne med en benzin bil i samme klasse ville koste mellem 7.000-9.000kr om måneden. Grundet afgiftsfritagelsen kan du få den for samme pris som en VW Golf - Og så sparer du endda også benzinen ved siden af, du kan nemlig GRATIS lade bilen op i hele europa!

Er det gratis at oplade sin Tesla?

Tesla-ejere har indtil nu kunnet oplade gratisTesla's superladere, men efter årsskiftet skal nye kunder betale for det. Så er det slut - fra 1. januar 2017 vil folk som køber en ny Tesla ikke længere have mulighed for at benytte Tesla's opstillede superladere gratis.

Hvor meget koster en Tesla om måneden?

Prisen på Tesla Model 3 Standard Range Plus er 376.520 kroner. Med en udbetaling på 30 procent (knap 132.000 kroner) kan du finansiere resten af bilen hos Tesla over otte år med en månedlig ydelse på 2.877 kroner.

Kan man bruge Tesla Supercharger?

Vil Tesla-brugere se Supercharging til Non-Tesla-biler i appen, så de kan oplade andre elbiler og få adgang til deres Tesla-produkter fra én konto? Ja. Alle Tesla-produkter og -tjenester kan tilgås via Tesla-appen. Tesla-ejere kan bruge deres eksisterende konto til at oplade Non-Tesla-køretøjer.

Kan andre elbiler lade på Tesla lader?

Tesla sælger hjemmelader, der virker med andre elbiler Tesla har lanceret en ny vægoplader til hjemmet, der virker med andre elbiler. Den nye Level 2 vægoplader blev uden stort ståhej tilføjet virksomhedens onlinebutik – samme dag, som Supercharger-ladestationerne i Holland oplader andet end Tesla-biler.

Hvem kan lade på Tesla Supercharger?

Europæiske V3 Supercharger stationer er udstyret med CCS-teknologi i ét kabel, som er direkte kompatibelt med alle Model 3- og Model Y-biler. Model S-biler og Model X-biler i regionen kan få adgang til V3 Supercharger stationer med en CCS Combo 2-adapter.