Table of Contents:

 1. Hvor mange gange har en killing afføring?
 2. Hvor tit skal der skiftes grus til katten?
 3. Hvor tit skal killinger af med afføring?
 4. Hvordan skal en killings afføring se ud?
 5. Hvor meget sover en killing på 12 uger?
 6. Hvornår kan man lukke en killing ud?
 7. Kan man overfodre en killing?
 8. Hvordan ser kattens afføring ud?
 9. Hvad vejer en voksen huskat?
 10. Hvor meget sover en killing på 13 uger?
 11. Hvad spiser en killing på 12 uger?

Hvor mange gange har en killing afføring?

Frekvens: Der er ikke nogen fast regel vedrørende frekvensen på afføring, men 1 til 2 gange om dagen anses for normalt. Det kan dog være meget forskelligt fra kat til kat.

Hvor tit skal der skiftes grus til katten?

1-2 gange om ugen – alt efter hvor ofte bakken bruges, tømmes den helt, vaskes og desinficeres. Grus der ikke er klumpet kan genanvendes. Husk på, at når du kan lugte bakken, har katten kunnet lugte den i lang tid.

Hvor tit skal killinger af med afføring?

9-10 uger: Killingerne dier stadig 4-5 gange om dagen. De bruger meget tid på at lege med moren, som dog begynder at afvise dem af og til.

Hvordan skal en killings afføring se ud?

Du bør kontakte dyrlægen, hvis kattens afføring er små hårde kugler. Du skal også holde øje med blød eller flydende afføring, der ikke har nogen synlig form.

Hvor meget sover en killing på 12 uger?

En killing sover meget. Op til 16 timer i døgnet, og det er helt normalt. Når den er vågen og aktiv, skal der til gengæld meget gerne ske noget.

Hvornår kan man lukke en killing ud?

Du skal vente med at lukke din kat ud til den er mærket, dvs. har fået øretatovering og/eller chip. Alle katte, og især de der er nyligt lukket ud, kan blive væk. Samtidig anbefaler vi, at du skal vente til din kat er steriliseret eller kastreret, da store killinger bliver kønsmodne allerede i 5-6 måneders alderen.

Kan man overfodre en killing?

Protein i vækstfoder er absolut ikke farligt - killinger i vækst har brug for ekstra protein for at kunne vokse og danne kropsvæv. Men, vækstproblemer kan som sagt opstå hvis dyret bliver overfodret, og dette gælder selvfølgelig også ved overfodring med et højprotein foder.

Hvordan ser kattens afføring ud?

Afføringen fra en kat er fast i konsistensen og lugter relativt stærkt. Den afsættes normalt fra 1 til 3-4 gange i døgnet. Selve afsætningen bør ske let og på relativ kort tid.

Hvad vejer en voksen huskat?

Vægten er typisk 4-5 kg, men nogle fremavlede racer kan veje ned til under 2 kg og andre over 10 kg. Inden for samme race er hannen normalt større end hunnen.

Hvor meget sover en killing på 13 uger?

En killing sover meget. Op til 16 timer i døgnet, og det er helt normalt. Når den er vågen og aktiv, skal der til gengæld meget gerne ske noget.

Hvad spiser en killing på 12 uger?

Killingen spiser killingefoder og drikker forsat mælk hos deres mor til de bliver ca. 10 uger. Killinger skal vokse på kort tid og har brug for høj mængde energi hertil, hvilket der er i killingefoderet. Du skal fodre med killingefoder til din kat bliver steriliseret eller kastreret i 6 måneders alderen.