Table of Contents:

  1. Hvor mange timer om ugen arbejder en lærer?
  2. Hvad er lærernes arbejdstid?
  3. Hvor meget arbejder en lærer?
  4. Hvor mange arbejdsdage har en folkeskolelærer?
  5. Hvor mange undervisere er der i Danmark?
  6. Hvad betyder frikvarter?

Hvor mange timer om ugen arbejder en lærer?

»De fleste lærere arbejder mellem 40 og 42 timer om ugen.

Hvad er lærernes arbejdstid?

Arbejdstid. 1924 timer per år inklusiv ferie og helligdage, som falder på hverdage. Arbejdstiden opgøres med henblik på eventuel overtid en gang årligt. Lærerne har krav på en opgørelse (en status) hver 3.

Hvor meget arbejder en lærer?

51.000 folkeskolelærere i Danmark De er i gennemsnit 45 år En lærer underviser i gennemsnit ca. 16,3 timer 40 uger om året En lærer kan holde undervisningsfri 12 uger om året I forhold til en 37 timers uge underviser en lærer 14 timer i ugen En folkeskolelærer tjener i gennemsnit 38.576 kr.

Hvor mange arbejdsdage har en folkeskolelærer?

Det samme hvis en lærer slutter før skoleåret slutter. Da vælgers de dage læreren ikke er ansat, og normperioden vil være nemmere at tælle op. En fuldtidslærer der efter fradrag af lørdage, søndage, søgnehelligdage samt 23 feriedage har 229 mulige arbejdsdage i skoleåret .

Hvor mange undervisere er der i Danmark?

I er antallet af lærerårsværk 39.192 i folkeskolen, og i de frie og private grundskoler er der 8.193 lærerårsværk. Antallet af pædagogårsværk er 8.890 i folkeskolen og 433 i frie og private grundskoler.

Hvad betyder frikvarter?

Ordet frikvarter er betegnelse for pausen mellem de enkelte skoletimer. Ordet betyder oprindelig ”et område, hvor man kan opholde sig i en pause”, men som det sker for mange ældre danske ord, har det ændret betydning. Varigheden kan variere og er ikke nødvendigvis 15 minutter.