Table of Contents:

 1. Hvorfor er fjernbetjening skabt?
 2. Hvorfor virker fjernbetjeningen ikke?
 3. Hvad er en universal fjernbetjening?
 4. Hvem opfandt fjernbetjeningen?
 5. Kan man købe ny fjernbetjening til Samsung tv?
 6. Hvordan koder man fjernbetjening?
 7. Kan man købe en ny fjernbetjening til Philips TV?
 8. Hvorfor blinker min Samsung fjernbetjening?
 9. Hvilken fjernbetjening passer til mit Samsung tv?
 10. Hvordan parre man fjernbetjening?

Hvorfor er fjernbetjening skabt?

Fjernbetjeningen blev udbredt fra begyndelsen af 1980'erne, dels fordi der i mange lande blev indført tekst-TV, som kun kunne ses ved hjælp af en fjernbetjening, dels fordi der mange steder blev flere kanaler at vælge imellem. Så kunne seerne blive siddende i den bløde lænestol og zappe rundt mellem kanalerne.

Hvorfor virker fjernbetjeningen ikke?

Nulstilling af fjernbetjeningen dårlig batterikontakt eller statisk elektricitet, kan problemet løses ved at nulstille fjernbetjeningen. Tag batterierne ud af fjernbetjeningen. Tryk på tænd-/slukknappen på fjernbetjeningen i 3 sekunder. Sæt nye batterier i fjernbetjeningen.

Hvad er en universal fjernbetjening?

En universal fjernbetjening er løsningen, hvis du har mistet fjernbetjeningen til dit TV – eller den er gået i stykker. En programmerbar universal fjernbetjening er løsningen, hvis du har flere elektroniske apparater – og dermed indtil flere forskellige fjernbetjeninger liggende på sofabordet.

Hvem opfandt fjernbetjeningen?

Nikola TeslaFjernbetjening / OpfinderNikola Tesla var en serbisk-amerikansk fysiker, opfinder og elektroingeniør. Tesla er anerkendt som en af de mest betydningsfulde videnskabsmænd i 1800-tallet og det tidlige 1900-tal. Hans patenter og teoretiske arbejder danner basis for moderne AC-systemer. Wikipedia

Kan man købe ny fjernbetjening til Samsung tv?

Står du og mangler en ny fjernbetjening? Hvis du mangler en ny fjernbetjening til dit fjernsyn, hvad end det er et Samsung, Sony, LG eller Pansonic, så finder du det her. Vi har et bredt udvalg af modeller fra de store TV producenter og universelle remotes der passer til de fleste TV mærker.

Hvordan koder man fjernbetjening?

Det gør du ved at holde TV power-knappen nede i minimum 5 sekunder, til TV power-knappen blinker 2 gange. 2. Indtast den trecifrede kode 000 ved hjælp af de numeriske taster 0-9. Når du har indtastet koden, vil TV power-knappen blinke 2 gange som indikation på, at koden er accepteret.

Kan man købe en ny fjernbetjening til Philips TV?

Har du brug for en ny fjernbetjening til dit Philips TV? One For All URC 1913 fjernbetjeningen er den perfekte erstatning, da den understøtter samme funktioner. Fjernbetjeningen anvender 2 x AAA batterier (medfølger ikke).

Hvorfor blinker min Samsung fjernbetjening?

Kontroller batterierne på din fjernbetjening Sørg for, at LED-indikatoren på fjernsynet blinker. Hvis ikke, har din fjernbetjening ikke nok strøm tilbage i batterierne. Bemærk: Sørg for, at batteriernes polariteter (positive, negative) er korrekt orienteret.

Hvilken fjernbetjening passer til mit Samsung tv?

One Remote er alt, hvad du behøver At skulle kigge efter forskellige fjernbetjeninger til de enheder, der er tilsluttet dit tv, er ikke ligefrem ideelt. Med Samsung Smart TV er One Remote alt, hvad du behøver for at kontrollere alle dine tilsluttede og identificerede enheder.

Hvordan parre man fjernbetjening?

Par den magiske fjernbetjening for at bruge den på følgende måde:
 1. Tænd TV'et. Efter ca. 20 sekunder skal du pege fjernbetjeningen mod TV'et og derefter trykke på HJUL (OK).
 2. Fjernbetjeningen bliver automatisk registreret, og meddelelsen om, at parring er fuldført, vises på TV-skærmen.