Table of Contents:

 1. Er websiden sikker?
 2. Hvor sikker er hjemmesiden?
 3. Hvad kendetegner en sikker hjemmeside?
 4. Hvordan ser man om det er en falsk hjemmeside?
 5. Hvordan tjekker man webshop?
 6. Er linket sikkert?
 7. Hvad skal der være på en god hjemmeside?
 8. Hvordan ser en god hjemmeside ud?
 9. Hvordan tjekker man en udenlandsk hjemmeside?
 10. Hvad er med til at gøre en hjemmeside troværdig?
 11. Hvor meget koster det at lave en webshop?
 12. Hvad skal man have på sin hjemmeside?
 13. Hvad er et godt website?
 14. Hvordan laver man sin egen hjemmeside gratis?
 15. Hvad er et godt webdesign?

Er websiden sikker?

Ønsker du at være sikker på, at den valgte webside er sikker, kan du gøre meget selv: Tjek at adressen hedder ”https” og ikke blot ”http”, samt om en hængelås kan lokaliseres foran adressen. Derudover er Nem-ID til verificering og betalingstiltag, der giver legitimitet, og e-mærket vidner om, at en butik er i orden.

Hvor sikker er hjemmesiden?

Man kan se at en hjemmeside har SSL-certifikat ved at URL'en starter med “https” frem for “http”. Er du ny webshop eller website på markedet, er det vigtigt du har styr på dit SSL Certifikat. Det er nemlig dette bevis der sørger for, at din hjemmeside er sikker at handle og dele kontaktoplysninger på.

Hvad kendetegner en sikker hjemmeside?

En sikker forbindelse til en hjemmeside kan identificeres ved hængeløsen før URL'en i adressebaren. Dette viser, at forbindelsen mellem bruger og hjemmeside er krypteret. En krypteret forbindelse betyder, at kodeord og andre vigtige data på brugere beskyttes og holdes skjulte.

Hvordan ser man om det er en falsk hjemmeside?

Disse oplysninger kan eksempelvis optræde i et “Om”-afsnit og i bunden af alle sider.
 1. Det kan du se et eksempel på dette her.
 2. Du kan altid tjekke danske hjemmesider (dk. -sider) via DK Hostmaster. ...
 3. Du kan også undersøge hvem, der står bag virksomheden eller selskabet i det danske CVR-register. Det finder du på VIRK.dk.
11. jun. 2020

Hvordan tjekker man webshop?

Før du køber Du bør tjekke webshoppen for at sikre dig, at firmaet har oplyst navn, adresse, telefonnummer, e-mail med mere. Desuden bør du finde ud af, om firmaet har et registreringsnummer, eller om navnet på indehaveren er oplyst. Hvis du ikke kan finde disse oplysninger, så køb varen et andet sted.

Er linket sikkert?

Scan url'en, før du besøger hjemmesiden Du skal blot indtaste webadressen i søgefeltet på siden og klikke på Check Now og så får du med det samme besked om, om hjemmesiden er sikker eller ej. Tjek hjemmesiden: Indtast webadressen i Trend Micros værktøj, scan url'en og se, om hjemmesiden er sikker.

Hvad skal der være på en god hjemmeside?

Hvad indholder en god hjemmeside?
 • Hjemmesidens formål.
 • Professionelt webdesign.
 • Hastighed - programmering og det tekniske.
 • Gennemtænkt indhold og velskrevne tekster.
 • Søgemaskineoptimering.
 • Navigation og struktur.
 • Mobilvenlig hjemmeside.
 • Find svar igennem statistik.

Hvordan ser en god hjemmeside ud?

Det første man bør gøre sig meget klart er, hvad hovedessensen på siden er. Det vigtigste budskab skal stå klart og tydeligt - Der skal altså ikke være tvivl om, hvad hjemmesiden handler om og ej heller hvem afsenderen er. Det første brugeren ser skal være inspirerende, spændende og overskueligt.

Hvordan tjekker man en udenlandsk hjemmeside?

Du bør tjekke webshoppen for at sikre dig, at firmaet har oplyst navn, adresse, telefonnummer, e-mail med mere. Desuden bør du finde ud af, om firmaet har et registreringsnummer, eller om navnet på indehaveren er oplyst. Hvis du ikke kan finde disse oplysninger, så køb varen et andet sted.

Hvad er med til at gøre en hjemmeside troværdig?

Hvorfor er hjemmesidens troværdighed vigtig?
 • 1) Gør det nemt at kontakte dig.
 • 2) Brug et relevant domæne (også til email)
 • 3) Vis billeder af virksomhedens medarbejdere.
 • 4) Hjemmesidens design skal være up to date.
 • 5) Undgå stavefejl og grammatiske fejl.
 • 6) Hjemmesidens funktionalitet skal være i top.

Hvor meget koster det at lave en webshop?

En basisopsætning af design inkl. opsætning af WooCommerce starter ved 75.000 DKK. Prisen for opsætning af webshop og CMS ligger dog typisk mellem 130.000 DKK og 190.000 DKK.

Hvad skal man have på sin hjemmeside?

Det første man bør gøre sig meget klart er, hvad hovedessensen på siden er. Det vigtigste budskab skal stå klart og tydeligt - Der skal altså ikke være tvivl om, hvad hjemmesiden handler om og ej heller hvem afsenderen er. Det første brugeren ser skal være inspirerende, spændende og overskueligt.

Hvad er et godt website?

Brug gerne grafik, animationer og signalfarver kreativt, men vær hele tiden bevidst om, hvilken oplevelse du gerne vil give den besøgende, og navnligt hvad du gerne vil have den besøgende til at gøre. De besøgende må ikke blive distraheret af intetsigende grafik, animation eller andre larmende elementer.

Hvordan laver man sin egen hjemmeside gratis?

Sådan gør du:
 1. Registrer dig på Jimdo.com. Du kan logge ind via Google- eller Facebook-login, eller du kan lave en ny konto via din e-mailadresse og et selvvalgt password.
 2. Vælg en designskabelon, der passer til dit formål.
 3. Gå i gang med at personliggøre hjemmesiden med tekst og billeder.
2. mar. 2022

Hvad er et godt webdesign?

Et godt webdesign ser naturligvis æstetisk godt ud, men forskellen gør sig i den måde, hvorpå CTA placeringer, salgselementer og kontaktmuligheder er indtænkt på en naturlig, men effektiv måde.